lazio34
Guest
Herkesin 2-3 mesajı var
itiraza gerek yok, herkes faydalansınİtirazım varbu kadar kişi takip etmedi
itiraza gerek yok, herkes faydalansınİtirazım varbu kadar kişi takip etmedi
aynnİtirazım varbu kadar kişi takip etmedi
Abi yani ödül gibi düşün bu işi bizim hakkımıza girilmiyor mu ?Herkesin 2-3 mesajı var
itiraza gerek yok, herkes faydalansın
Ya her şeye itiraz ediyorsunuz yapın kendiniz o zaman napıyosanız kolay gelsinAbi yani ödül gibi düşün bu işi bizim hakkımıza girilmiyor mu ?
Ya herseye itiraz etmiyorumYa her şeye itiraz ediyorsunuz yapın kendiniz o zaman napıyosanız kolay gelsin
Cek kardesim kime cikarsa sansYa her şeye itiraz ediyorsunuz yapın kendiniz o zaman napıyosanız kolay gelsin
Yok ben karışmıyorum. Azcık paylaşımcı olun ya hep bana hep bana hayat geçmez öyleCek kardesim kime cikarsa sans
Ben ne dedim kanka 😂Yok ben karışmıyorum. Azcık paylaşımcı olun ya hep bana hep bana hayat geçmez öyle
Ya Batuhan kız gibi trip atma neyse onu söylüyorum beni de biliyorsun herseye itiraz eden biri değilim . Menopoz a mo girdin nedirYok ben karışmıyorum. Azcık paylaşımcı olun ya hep bana hep bana hayat geçmez öyle
He yanıyorumYa Batuhan kız gibi trip atma neyse onu söylüyorum beni de biliyorsun herseye itiraz eden biri değilim . Menopoz a mo girdin nedir![]()
Etkinlik sahibi olarak sana direk ekleseler 4 kisi cekseler teselli olsun bariListe uygun bence dostlar
Çıkmadığın çekiliş görmedim daha 😃Cikarim inş