Doğru arkadaş haklı bunlar vardı hep. Neyse beyler kontrol ediliyor belli olur birazdan sabırMahoni serhat blacklion asad ismail ben bunlari gordum surekli
Eline sağlık@DAYI Duzenli takip bu fazla eksik varsa soyleyin ekleyelim
Blacklion
Mahoni
Ismaillly
Serhat26
Paco
İtirazı olan yoksa çekim geldiğinde 5 kişiye 20 tl yolluycam.@DAYI Duzenli takip bu fazla eksik varsa soyleyin ekleyelim
Blacklion
Mahoni
Ismaillly
Serhat26
Paco
Hadi devam az wonnn olacak şimdi son kupon var takip ediyor musun hangi macSinerjii
Senmi yapican reis cekilisiİtirazı olan yoksa çekim geldiğinde 5 kişiye 20 tl yolluycam.
Adammmmmİtirazı olan yoksa çekim geldiğinde 5 kişiye 20 tl yolluycam.
Bizde olsaydık iyi olurdu siz bilirsinizİtirazı olan yoksa çekim geldiğinde 5 kişiye 20 tl yolluycam.
yok @DAYIİtirazı olan yoksa çekim geldiğinde 5 kişiye 20 tl yolluycam.
Yok dostum aynen bunlardık başka bende hatırlamıyorumİtirazı olan yoksa çekim geldiğinde 5 kişiye 20 tl yolluycam.
A 40 40 40 40 A A 40 40 40 40 A 40 40 A 40 3 1 sadece takip edenler bilir beyler özel şifre 😂Baktinmi kardesim
mustafan34 de.var.işi vardir gitti@DAYI Duzenli takip bu fazla eksik varsa soyleyin ekleyelim
Blacklion
Mahoni
Ismaillly
Serhat26
Paco
Arada takip etsene reis😊kazananlara tebrikler hedefe ulaştıysaniz ne guzel
Ya da abi ilk yorumumu beğenenler arasında yapalım çekilişi şimdi tatsızlık çıkcak 17-18 kişi beğenmiş 10 kişi seçelim 10 tl yollayalımSenmi yapican reis cekilisi
Son saniyelekazananlara tebrikler hedefe ulaştıysaniz ne guzel
Sağ7l dostum eline sağlıkAhaa zaten 5 kisi😂