Brugge madride 2 gol atacak Allah AllahSelamunaleyküm yeniden dostlar. Kendi çapımda bir kupon çıkardım bugün bana göre degerlendirilebilir. Pişman olmucak miktarlarda yatırım yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sonucu tam olarak kestirmek mümkün degil.Neyse dikkata alacak arkadaşlar için bol şans dilerim...
Ekli dosyayı görüntüle 6008
herkes niye şaşırıyo bunaBrugge madride 2 gol atacak Allah Allah
Senceherkes niye şaşırıyo buna![]()
Atti ya iste
Sencesi mencesi yok bence gol ve goller bulucakdır
kg girelim direk 🙂Club brugge'yi oynamak istemeyen koymaz @fiorino21 abisıkıntı olmaz benim için ama ben gol bulabilcegini düşünüyorum
![]()
aynen oda olur güzel düşündün benim aklım var'a gitmedikg girelim direk 🙂
Ben dikkate almıyorum paramda var aklımda dikkate alanlara bol şanslarSelamunaleyküm yeniden dostlar. Kendi çapımda bir kupon çıkardım bugün bana göre degerlendirilebilir. Pişman olmucak miktarlarda yatırım yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sonucu tam olarak kestirmek mümkün degil.Neyse dikkata alacak arkadaşlar için bol şans dilerim...
Benim varSelamunaleyküm yeniden dostlar. Kendi çapımda bir kupon çıkardım bugün bana göre degerlendirilebilir. Pişman olmucak miktarlarda yatırım yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sonucu tam olarak kestirmek mümkün degil.Neyse dikkata alacak arkadaşlar için bol şans dilerim...
paran ve aklınla sana bol şanslarBen dikkate almıyorum paramda var aklımda dikkate alanlara bol şanslar
Ben oradan bı Tottenham maçı güzel olabilirparan ve aklınla sana bol şanslar![]()
Yok@fiorino21 abi çok arıyomusunuz acaba :d :d
Kendini niye beğenmişlik yapiyon@fiorino21 abi çok arıyomusunuz acaba :d :d
Takan kim ki onuKendini niye beğenmişlik yapiyon
yahu sana mı dedik ? sen geçen seferde böyle ortaya attın kendini bugün yine ortaya attın geçen gün 20tl bagış yaparken kardeşindimKendini niye beğenmişlik yapiyon
Sen nerenin kapı kulusun söylede bilelim ara sıra keyfimiz yerine gelince seni takarızTakan kim ki onu![]()
Yav he he sensinSen nerenin kapı kulusun söylede bilelim ara sıra keyfimiz yerine gelince seni takarız![]()