DUYURU Kasası olanlar için ( İçeri gelin :) )

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
yahu sana mı dedik ? sen geçen seferde böyle ortaya attın kendini bugün yine ortaya attın geçen gün 20tl bagış yaparken kardeşindim :D noldu ne degişti ?
Yine kardesim sin ama milleti küçük görme

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Tartışmayın bosverin ya
küçük görmeyin diyen senmisin ? :d geçenlerde birileri birisini küçük gördügü kibirlendigi için karşı tarafı savundum diye bana sittir git dedin ben mi yanlış hatırlıyorum ? :)

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
yahu sana mı dedik ? sen geçen seferde böyle ortaya attın kendini bugün yine ortaya attın geçen gün 20tl bagış yaparken kardeşindim :D noldu ne degişti ?
Kardan geçen sefer sen kendin bana dedin herkesin içinde şimdi burda farklı konuşma ego tavan yani sen maç paylasmisim alan alır almayan kelime yapamazsın kimseyide küçük goremezsin geçen sen tükürdü günü yalamadin sen dedin çıkarsa bana devredilmesini

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
küçük görmeyin diyen senmisin ? :d geçenlerde birileri birisini küçük gördügü kibirlendigi için karşı tarafı savundum diye bana sittir git dedin ben mi yanlış hatırlıyorum ? :)
Sen her konuda karşıma cikiyon o.kisi @ISYANKAR olmasın haksizsin

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Kardan geçen sefer sen kendin bana dedin herkesin içinde şimdi burda farklı konuşma ego tavan yani sen maç paylasmisim alan alır almayan kelime yapamazsın kimseyide küçük goremezsin geçen sen tükürdü günü yalamadin sen dedin çıkarsa bana devredilmesini
ego tavana gelince sizden iyisi yok ben hiç bir zaman lafımın arkasında durmucakcam o lafı söylemem. O gün ismini anmıcam arkadaşın teki önce beni sonrada bir başkasını küçük görerek konuştugu için konuya müdahele ettim. Sonra sen gelip sittir git dedin iyi hatırla he benim için para önemli degil bunu idrak edebilesin diye etkinlik kazancımı sana devrettim ama gördügüm kadarıyla başarılı olamamışım bu konuda acaba sorun bende mi sende mi

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ego tavana gelince sizden iyisi yok ben hiç bir zaman lafımın arkasında durmucakcam o lafı söylemem. O gün ismini anmıcam arkadaşın teki önce beni sonrada bir başkasını küçük görerek konuştugu için konuya müdahele ettim. Sonra sen gelip sittir git dedin iyi hatırla he benim için para önemli degil bunu idrak edebilesin diye etkinlik kazancımı sana devrettim ama gördügüm kadarıyla başarılı olamamışım bu konuda acaba sorun bende mi sende mi
Sen böyle gidersen başarılı olamazsın herşeyde bı neden o gün milletin içinde dedin çelişkili konusuyon şimdi verdim keşke vermeseydim.misali

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Sen böyle gidersen başarılı olamazsın herşeyde bı neden o gün milletin içinde dedin çelişkili konusuyon şimdi verdim keşke vermeseydim.misali
keşke vermeseydim demiyorum o günde demedim bugünde demiyorum laflarımı bilerek mi carpıtıyosun yoksa sen anlamak istedigin yerden mi alıyosun mesajı bana önce bunun cevabını ver bakalım :)

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
keşke vermeseydim demiyorum o günde demedim bugünde demiyorum laflarımı bilerek mi carpıtıyosun yoksa sen anlamak istedigin yerden mi alıyosun mesajı bana önce bunun cevabını ver bakalım :)
Sen kimsin sana hesap verecem sen ver cevap ilk önce sen niye ego tavan

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Nashimento o zaman.
güzel dostum ne seninle nede bu arkadaşla alıp vermedigim yok az önce her zaman oldugu gibi arkadaş yine anlamak istedigi yerden alıp lafı nerelere getirdi. yazdıgım onunla alakalı degilken ortaya attı kendini ilk geldigim zamanda aynısını yaptı hatta insan gibi tartışmayıp agzını bozdu ben kimseye şikayet etmedim sonra para için burada olmadıgımı anlasın diye etkinlik kazancımı devrettim bugün yine kalkmış diyoki kimseyi küçük görme yahu ne alaka adam kalkmış paramda var aklımda diyo varsa var oynamazsın olur biter yorum yapmak zorunda bile degilken kalktı bunu yazdı bende yine sesimi çıkarmadım paranla aklınla sana bol şans dedim bukadar