valla ben anlamadım ki geçmiş mesajları okurmusun sana zahmet bunlar bildigin birlik olmuşlar gruplaşma yapmışlar sankikendinizs tartışma yaratmak hoşunuzami gidiyor ?
valla ben anlamadım ki geçmiş mesajları okurmusun sana zahmet bunlar bildigin birlik olmuşlar gruplaşma yapmışlar sankikendinizs tartışma yaratmak hoşunuzami gidiyor ?
Sen kime neyin aciklamasini yapiyon bizde de para ikinci planda kalır bunu bilen bilirgüzel dostum ne seninle nede bu arkadaşla alıp vermedigim yok az önce her zaman oldugu gibi arkadaş yine anlamak istedigi yerden alıp lafı nerelere getirdi. yazdıgım onunla alakalı degilken ortaya attı kendini ilk geldigim zamanda aynısını yaptı hatta insan gibi tartışmayıp agzını bozdu ben kimseye şikayet etmedim sonra para için burada olmadıgımı anlasın diye etkinlik kazancımı devrettim bugün yine kalkmış diyoki kimseyi küçük görme yahu ne alaka adam kalkmış paramda var aklımda diyo varsa var oynamazsın olur biter yorum yapmak zorunda bile degilken kalktı bunu yazdı bende yine sesimi çıkarmadım paranla aklınla sana bol şans dedim bukadar
Aaa şimdi de gruplaşma olduk Dionvalla ben anlamadım ki geçmiş mesajları okurmusun sana zahmet bunlar bildigin birlik olmuşlar gruplaşma yapmışlar sanki![]()
yine döndük başaSen kime neyin aciklamasini yapiyon bizde de para ikinci planda kalır bunu bilen bilir
Kardeşim TM sen haklısınyine döndük başa![]()
bana başka mantıklı açıklama getirebilirsin misin davranışınla ilgili ?Aaa şimdi de gruplaşma olduk Dion
Yok sen haklısın diyelimbana başka mantıklı açıklama getirebilirsin misin davranışınla ilgili ?
Kanki suan tartismaniza bile gerek yok.Yok sen haklısın diyelim
İşte bende uzatmiyorum.hak.verdimKanki suan tartismaniza bile gerek yok.
Evet o haklı olsunBeyler gercekten suan tartistiginiz konu bos.
Aynen gel senin konuna gecelim.Evet o haklı olsun
TM kardesimAynen gel senin konuna gecelim.
Yok bak uzatmadim.alttan aldım hak verdim onauzatmayalim diyerek uzatan güzel insanlar 😄😄😄
aldim dk 77 bi maç 2 0 di 2.5 alt girdim 30 sn sonra 3 0 😀😀@Hmdbjk kanki sana cmtden 5 atayim betasustan 5 e 5 al
Puhahahahahaha sen nasil beceriyon.aldim dk 77 bi maç 2 0 di 2.5 alt girdim 30 sn sonra 3 0 😀😀
vermem sırrımı 😃Puhahahahahaha sen nasil beceriyon.![]()
Bu iyidi abi helal 😅😅Sen nerenin kapı kulusun söylede bilelim ara sıra keyfimiz yerine gelince seni takarız![]()