DUYURU Kasası olanlar için ( İçeri gelin :) )

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Wipbet tokatci

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Tokatci wipbet

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Dostum sponsor olmamasına rağmen site ile iletişime geçip sorununu çözmeye çalışacağız yönünde bilgi verdik sana
Dostum adamlar benden kimlik istiyor sifre sifirlamak icin dusun yani boyle bisi varmi yatirim yapmis cekim yapmis biriyim gir bak sen dene sifresini sifirla canli destege baglanin diye bir ibare cikmiyor direk epostana sifre geliyor fake hesapmi saniyorlar ne ediyorlar anlamadim gitti fake olsa e postayi dogru yazarmiyim bende wipbetten bunu beklemezdim ama ne yazikki yaptilar bana saglam site dedi alpay dene şunun 20 ye 20 sini dedi denedik halt ettik

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Dostum adamlar benden kimlik istiyor sifre sifirlamak icin dusun yani boyle bisi varmi yatirim yapmis cekim yapmis biriyim gir bak sen dene sifresini sifirla canli destege baglanin diye bir ibare cikmiyor direk epostana sifre geliyor fake hesapmi saniyorlar ne ediyorlar anlamadim gitti fake olsa e postayi dogru yazarmiyim bende wipbetten bunu beklemezdim ama ne yazikki yaptilar bana saglam site dedi alpay dene şunun 20 ye 20 sini dedi denedik halt ettik
Şahsen oynamadığım hiç bir zaman oynamayı düşünmediğim bir site ancak yine üye odaklı davranıp ilgimiz olmamasına rağmen bu tarz üye büro sorunlarında bürolarla görüşüp gelecek açıklamayı sizlerle paylaşıp herkesin değerlendirmesine sunacağız. Bizim amacımız sadece sponsor değil sponsor olmasada üyelerin sorunları ile ilgilenmek bu arada hem üyeyi hem büroyu kollamak adına konuya tarafımızca kilit vurulmaktadır. Cevap geldiğinde hep beraber değerlendirmesini yapacağız

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Şahsen oynamadığım hiç bir zaman oynamayı düşünmediğim bir site ancak yine üye odaklı davranıp ilgimiz olmamasına rağmen bu tarz üye büro sorunlarında bürolarla görüşüp gelecek açıklamayı sizlerle paylaşıp herkesin değerlendirmesine sunacağız. Bizim amacımız sadece sponsor değil sponsor olmasada üyelerin sorunları ile ilgilenmek bu arada hem üyeyi hem büroyu kollamak adına konuya tarafımızca kilit vurulmaktadır. Cevap geldiğinde hep beraber değerlendirmesini yapacağız
Döktürmüşün bro böyle tatlı dilli ol al 100 lira senin olsun :)

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Döktürmüşün bro böyle tatlı dilli ol al 100 lira senin olsun :)
Yok sağol inan büro ile iletişim sağlamaya çalışıyoruz gerekli açıklama yapılacak. Yine ismini vermeyelim sponsor olmadığımız bir bürodan bşr arkadaşımızın 1.6k parasını kurtardık kendisi buralarda mesajı okuyordur. Amacımız üye memnuniyeti

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Yok sağol inan büro ile iletişim sağlamaya çalışıyoruz gerekli açıklama yapılacak. Yine ismini vermeyelim sponsor olmadığımız bir bürodan bşr arkadaşımızın 1.6k parasını kurtardık kendisi buralarda mesajı okuyordur. Amacımız üye memnuniyeti
1.8k

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Yav bro sorma kimlik istiyorlar anlamadigim hesabimin sifresini nasil degistirebiliyor bunlar ve kuponumun tuttugunda ne haberleri var bende ilk buroyu karalamamak için ulan kim benim sifremi caldi dedim sifremi sifirlayim bari dedim 100 lirasinda degildim ha neyse sifre sifirlama yerine bir girdim canli destege baglanin yaziyor Allah Allah dedim hemen wpden alpaya mesaj attim sen bakim bi sifreni sifirla su sitede sendede aynisini diyormu yok benim mail adresime sifre geldi dedi bende kostum canli destege neyse bide ne goreyim kimlik atiniz tum uyelerimizden sifre sifirlamak icin bu bilgiyi istiyoruz demezmi sastimda kaldim ee dedim alpay direk sifirladi amaclari 100 lira icin benim kimligimi kullanmak kimlik topluyor bu site hepiniz dikkatli olun bak basiniz agrir her site bets10 degil