5 10 TL için her konuya yazıyorsunuz diyen adamdan para mı istiyon gel bizim konumuza kendi kendine mutlu olsunHep beğeniyoruz takip ediyoruz bi çekiliş yapmıyosun ama![]()
Ben bişey istemedim ki kardeşim5 10 TL için her konuya yazıyorsunuz diyen adamdan para mı istiyon gel bizim konumuza kendi kendine mutlu olsun![]()
Yani yanlış bişey sölediysem düzeltin konu açıp kuponlar yapıp geliyor burda böle rolling gibi yapınca bunu illa bi çekiliş olmaz mı çekim paylaş olsa anlıcam da rolling gibi yapıp sonuç yok hiç biraz tuhaf sanki bu durumBen bişey istemedim ki kardeşimbu arkadaş hep kuponlar paylaşıyor oynuyor bi çekiliş görmedim hiç bi serzenişti sadece bu
![]()
Biz kendi haline bıraktık sende öyle yapYani yanlış bişey sölediysem düzeltin konu açıp kuponlar yapıp geliyor burda böle rolling gibi yapınca bunu illa bi çekiliş olmaz mı çekim paylaş olsa anlıcam da rolling gibi yapıp sonuç yok hiç biraz tuhaf sanki bu durum![]()
5-10 LİRAYLA BENİM SEVİYEME GELİNCE YAZ @Mustafan34Biz kendi haline bıraktık sende öyle yap![]()
Seviyesiz olamam kusura bakma5-10 LİRAYLA BENİM SEVİYEME GELİNCE YAZ @Mustafan34