Sağlam dediler betist sıkıntı olmazO dediğin siteler dolandırıcı olmasın aynısını bana da diyorlar
Eyvallah sağolBol şans kardeşim
İnşallah ben bu gün bir siteye üye oldum ama paramı çekemiyorum 7800 tl kazandım ama çekemedimSağlam dediler betist sıkıntı olmaz
Hangi site yardımcı oluruz belkiİnşallah ben bu gün bir siteye üye oldum ama paramı çekemiyorum 7800 tl kazandım ama çekemedim
Yapma kardeşim gözünü seveyim dolandırcı bunlar nasıl inandın bu maçlar gerçekte yok bile sadece kendi sitelerinde açıyorlar bu maçları paranı çekmen için de yatırım şartı istiyorlar sakın inanmaBu da sitenin adı oynaman için 75 tl bonus veriyorlarEkli dosyayı görüntüle 404
TeşekkürlerBol şanslar
İnanmadım zatenYapma kardeşim gözünü seveyim dolandırcı bunlar nasıl inandın bu maçlar gerçekte yok bile sadece kendi sitelerinde açıyorlar bu maçları paranı çekmen için de yatırım şartı istiyorlar sakın inanma
Yok kardeşim eyvallah dikkat et sen dolandırılmaDolandırılmanı istemiyorum benim sitelerden alacağım çok ilk siteden 70 bin küsür 2 ci siteden 40 bin küsür son siteden 7800 tl hepsi de 200 250 tl diyorlar
Betist kankaOynadığın sitenin adı ne
Hayır bayramda 20 tl verdiler yatırımsız tek şartı 1000 tl yap 200 tl çekBu nasıl bir site para yatırıyormuyuz