Gelemeyen varsa bende talibim
Gelemeyen varsa bende talibim
Aynen oyle isim soyisim e kadar istedim dalavere olmasin diyeBAKIN HESAP ACIP SIZIN HAKINIZI ALMAK ISTEYEN VAR BANA BURDA BOS YAPMAYIN ELIMDEN GELDIGI KADAR MUKTILERE ATMADIM HERKRS HAKKINI ALMIŞTIR BENDE PARA KALMAZ
Sağol brom seninde emeğine sağlık bakalım @Kesme8090 burdamiBoşver şimdi emeğine sağlık seninde @Giyotin ede
Çarşıda onunda kesesine bereket @Kesme8090 bizlere güvendiği için tşk ederimSağol brom seninde emeğine sağlık bakalım @Kesme8090 burdami
Hemen alabilirim 😂Adamlar aktif olup yazmıyor yok böyle bişey 😂😂
Bende oyle tovbe ettim at paparani al parani ne karisiyon etliye sutluye yemedigimiz hakaret kufur kalmadiGönderim bitti brom ama su alanlar çok boş yaptı yani buda üzdü beni
Bende alabilirim hemen yazmıyorlarsaAdamlar aktif olup yazmıyor yok böyle bişey 😂😂
O kadarrrbana etkinlik sahibi liste sende dedi kurallari ben belirledim 100 msj da yapardım ama 5 msj yaptım
kimsenin karışma yetkisi yoktur son sözümdür ..
Yarın sizin içinde ek ödeme gelicek @Kesme8090 rica ettimBende oyle tovbe ettim at paparani al parani ne karisiyon etliye sutluye yemedigimiz hakaret kufur kalmadi
Yarın sizin içinde ek ödeme gelicek @Kesme8090 rica ettim
Bosver kardesim kim ne derse desin hakedilmiyor iyilikInsanoğlu böyle nankör iste
Bekle dostum@Fatalblowx atayimmi papara 😂
Eyvallah sagolasin reisYarın sizin içinde ek ödeme gelicek @Kesme8090 rica ettim