Onumuzdeki maclara bakicaz bakalim kardesimOof offf![]()
Onumuzdeki maclara bakicaz bakalim kardesimOof offf![]()
Aldım kardeşim.S
Sen papara aldın demi seninodmen yapildi
Valla mesaj sayilarimi silersen hemen gidip hesap accamdeneyelimmi ?
Modum nick değişikliği yapılmıyomu@Bladee hazırmisin 100 msjin silincek
YapımıyomuModum nick değişikliği yapılmıyomu
yada uğraşamam seni direk banliyacagim hesaptan çıkış yapValla mesaj sayilarimi silersen hemen gidip hesap accam![]()
hayirModum nick değişikliği yapılmıyomu
yada uğraşamam seni direk banliyacagim hesaptan çıkış yap
limit kalmadiki 🙂@kumarbaz bi sans parasi at da bizde katilak oyunlara yoksa cenem susmayacak benim 😂😂😂😂
Hahaha sen aticam de ben sana butun yollari soylerim yav 😂😂😂limit kalmadiki 🙂
Yarın için ayarlicanmi bro dağıtım yaptım amaArkadaşlar küsen darilan olmasın inanın şuan tam 20000 sadece borç parası bıraktım onun için gönül isterdiki daha fazla yapalım ama kısmet bu imiş ins bidaha ki seferee
Sen elinden gelenin fazlasini yapmissin hocam biz nasiplenemedik ama herkes sevinmis kalplere dokunmak onemli tebrikler ince dusuncen icin umarim en kisa surede rahatlarsin @Kesme8090Arkadaşlar küsen darilan olmasın inanın şuan tam 20000 sadece borç parası bıraktım onun için gönül isterdiki daha fazla yapalım ama kısmet bu imiş ins bidaha ki seferee
Halledecez Allah izin verirse kardeşim bu 22000 senin 40 ile buralara geldiYarın için ayarlicanmi bro dağıtım yaptım ama
Ciddimisin evet 2 defa sana etkinlik cıktı valla eyvallah kardeşim cansuHalledecez Allah izin verirse kardeşim bu 22000 senin 40 ile buralara geldi