Almadim ilk otuzda oldugum halde beni yazmamislar bizzat kendim kontrol ettim ilk begenenleri ama nasil bir sike olmussa beni liste disi yapmislarAldinmı sn
Almadim ilk otuzda oldugum halde beni yazmamislar bizzat kendim kontrol ettim ilk begenenleri ama nasil bir sike olmussa beni liste disi yapmislarAldinmı sn
Vay kardesim benim nasilsin adamim benim ozlemisim be hatirladinmi beni bonuscuxda moddum
Serhat haydi seni bekliyoruz@SeRoo Son 4 dakikan kardesim papara at
Olabilir@Paplo1 reis 4 ksiye 20 1 ksiiye 25 olsun
Babuş 5 mesajın yokturAlmadim ilk otuzda oldugum halde beni yazmamislar bizzat kendim kontrol ettim ilk begenenleri ama nasil bir sike olmussa beni liste disi yapmislar
Valla kardesim bonuscuxsu adam ettim biz kurduk orayi o kingozmodan kazik yedim beni heryerden engelledi forum islerinden uzakdimda ne bilim alismisiz yillardan geldim oyle turco falan nasil o morakkayi da buraya cagirayim ben gelir panda nerde onu goruyormusun berk abiyi ya alpayi falanbilmez olurmuyum kralaynen valla bildigin gibi borclar cogaldı ınsallah sen ıyısındır
Beklet gelir elbetValla abi 10 kere etiketledim artik napiyim bilmiyom napimki
Dostum o zaman 30 mesajim vardiBabuş 5 mesajın yoktur
Aynen babuşBeyler paraya ihtiyacı olan foruma girerdi yazardı yapın işte elinizdekac tl varsa buradakilerin yüzü gülsün
@SeRoo Aktif AMA yazmiyor napalim beyler?
Deminde aktifti yazmadi suandasa aktif@SeRoo Aktif AMA yazmiyor napalim beyler?