Ahh ahh kömürr @Kondu1903 reyizz nerlerdesin bize bi etkinlik yapKömürsüz kaldık @Scoobydoo @sezgin3443 🤣🤣
baskasi papara atarsa reportla kalici banlarim istersen konuyu kitliyimGeldi PAPARALAR başkası atmasın üstünü çizerim valla o 4 kişi atTri 5 ki si atmasin
Onur6034 totti bunlar diger etkinlikte 35 kazananlar siz kerizmi saniyorsunuz milleti hani 35 tl alanlar eklenmicekti buraninda bokunu cikardiniz iyice su bonushood acilsinda hele bi
Kardesım benim şansın bol olsun herşeyin en güzelini hak edersin sen seviliyorsunGurban olduğum gelmis
Reis ben 35 tl felan almadım 5 mesaj sınırına takildim katmadılar beni bilerek konusOnur6034 totti bunlar diger etkinlikte 35 kazananlar siz kerizmi saniyorsunuz milleti hani 35 tl alanlar eklenmicekti buraninda bokunu cikardiniz iyice su bonushood acilsinda hele bi
Onlar 35 aldimiOnur6034 totti bunlar diger etkinlikte 35 kazananlar siz kerizmi saniyorsunuz milleti hani 35 tl alanlar eklenmicekti buraninda bokunu cikardiniz iyice su bonushood acilsinda hele bi
@Kondu1903 piste bekleniyorsun kardeşim 😃😃Ahh ahh kömürr @Kondu1903 reyizz nerlerdesin bize bi etkinlik yap
baskasi papara atarsa reportla kalici banlarim istersen konuyu kitliyim
Aldi tabi bakin bakim listeye gorursunuzOnlar 35 aldimi
Ben kazanmadim kardesim 35 laira iyimiisn listeye bak adim varmiOnur6034 totti bunlar diger etkinlikte 35 kazananlar siz kerizmi saniyorsunuz milleti hani 35 tl alanlar eklenmicekti buraninda bokunu cikardiniz iyice su bonushood acilsinda hele bi
4 kişi zaten belli ekstra atan çakallık yapar konuya dokunma ki muhabbet devam etsin @kumarbazbaskasi papara atarsa reportla kalici banlarim istersen konuyu kitliyim
Allah razı olsun reisim cansın senKardesım benim şansın bol olsun herşeyin en güzelini hak edersin sen seviliyorsun
Yom kardeeim ya bakin listeye ortaligi karistiriyorlar@Onur6034 35 mi aldın sen
Bi dk bakayim ama bu listede alan var adim gibi eminimBen kazanmadim kardesim 35 laira iyimiisn listeye bak adim varmi
Liste nerde reis Ben de 2 side yok@Onur6034 35 mi aldın sen