kumarbaz
Guest
TürkiyeliAdminim nerelisisniz
TürkiyeliAdminim nerelisisniz
Hep öyle olmazmı kardeşim parayı alana kadar canım cicim aldıktan sonra toz.. Yine kalırsın kendi adamlarınla baş başaParalar dağıtıldı herkes kayboldu🤣🤣
modAdminim nerelisisniz
Ne oluyo la burda 😂Tamam aşkım![]()
Sende iyi adamsin ben jentilmen16 hani son 9 saniyede 550 lira kaybedenParalar dağıtıldı herkes kayboldu🤣🤣
Moderatörüm nerelisiniz?
Ilişkimiz oldu onla artık ahahaha şaka tabiNe oluyo la burda 😂
@Fatalblowx herkese mavi isik yakiyo aldatmasin sonra 😂😂😂Ilişkimiz oldu onla artık ahahaha şaka tabi![]()
Jentilmen hatırladım seni kardeşim nickini niye değiştirdinSende iyi adamsin ben jentilmen16 hani son 9 saniyede 550 lira kaybeden![]()
istanbulModeratörüm nerelisiniz?
Yok brom bizim aşkımız sonsuz şaka maka kardeism benim adam gibi adam hesaplara ne papalar yattı sorunsuz dağıtıldı 1050 tl hemdr@Fatalblowx herkese mavi isik yakiyo aldatmasin sonra 😂😂😂
Neresindenistanbul
avrupa yakasıNeresinden
Atıyım😁beyler papara 1 tl atacak VARMI arese atcam 19 tl var😃
Ya sorma bro hata ettik birdahaki forum acilsinda dan bilzerian yapicam kalsin oylenbromJentilmen hatırladım seni kardeşim nickini niye değiştirdin
Bende şişli tafraları gazi osmanpaşa felanavrupa yakası
Pek takip edemedim ama helal olsun size iyi is cikardiniz herkes neredeyse sevinmiş boyle dagitim olup sevinen olunca mutlu oluyorum bakma burasi sakin biraz fazla sorun olusmamisYok brom bizim aşkımız sonsuz şaka maka kardeism benim adam gibi adam hesaplara ne papalar yattı sorunsuz dağıtıldı 1050 tl hemdr
buradaki insanları tanıyorum herbirini 🙂 karakter olarakBende şişli tafraları gazi osmanpaşa felan
Moda söyle bunu banlasın yeni aç @kumarbazYa sorma bro hata ettik birdahaki forum acilsinda dan bilzerian yapicam kalsin oylenbrom