KAZANDI Kitap gibi wonnnn

mami72

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Sen şakayı nereye cekiyon kardesim polemiğe girme
Kardes saka dedigin 1 olur bilemedin 2 olur . Kalkip her konunun altına vay efendim etkinlik yok efendim 10 lira dersen o is sakadan cikar . Neyse gercekten polemige gerek yok . Sadece bu sekilde mesajlar mackolik formlumlarini andiriyor benden demesi

terry50

Guest
bız verınce sankı kaleyı buyu yapıyolar nedır anlamadımkı

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Kardes saka dedigin 1 olur bilemedin 2 olur . Kalkip her konunun altına vay efendim etkinlik yok efendim 10 lira dersen o is sakadan cikar . Neyse gercekten polemige gerek yok . Sadece bu sekilde mesajlar mackolik formlumlarini andiriyor benden demesi
Lan hangi konunun altına yazdık canimi sikma uza

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Kardeşim sen kendi konuna çalış bak biz girgirina birşey diyoruz a katılmak istersen yaptım etkinliklere gel beni bilen bilir

terry50

Guest
şurda uç beş kışı guzel guzel anlaşalım zormu kırmayın bırbırınız sakın olun defans yapın bıraz hep hucum olmaz dımı:cry::cry:

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
şurda uç beş kışı guzel guzel anlaşalım zormu kırmayın bırbırınız sakın olun defans yapın bıraz hep hucum olmaz dımı:cry::cry:
Nasıl yapalım bu hafta çok gol oldu😂😂

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Saymakla bitmez ayrica lanli lunlu konusmada daha fazla rezil etme kendini hos ne yazsanda sana cevap bile vermem artık
Diğer forumdarken özelden para istedin günler unutmadık koçum

terry50

Guest
atar ben verınce 1 0 bıter vernryınce 5 de atar 6 da atar

mami72

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Kardes ben bosta kaldim mi surekli forumda dolaşırım boyle mesaj okurum bu arkadas gozume cok batti bircok yerde gordum.surekli etkinlikte etkinlik diye agliuor her cekimin altina en son burda görünce artik dayanamadim . Kendisi etkinlik yapiuor olabilir ama bu milletten sürekli etkinlik isteme hakkini vermiyor ona neyse size iyi sohbetler

terry50

Guest
ne zamn yok arkdaş ne versek olmuyor kaza bela tutarsa tutuyor ışte ne bılım artık

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Kardes ben bosta kaldim mi surekli forumda dolaşırım boyle mesaj okurum bu arkadas gozume cok batti bircok yerde gordum.surekli etkinlikte etkinlik diye agliuor her cekimin altina en son burda görünce artik dayanamadim . Kendisi etkinlik yapiuor olabilir ama bu milletten sürekli etkinlik isteme hakkini vermiyor ona neyse size iyi sohbetler
Sen gördüklerini atsana

terry50

Guest
arkadaş mesela etkınlık yapan yaapr kımse kımseye zorla bışey yaptırmaz içinden gelen yapar kımsenın parasında gozu yok allah daha cok versın