neyın cozumu kardeşim sorun yok zaten odedıysen kredı kartı verıyor bankalar dıyorsun yoksa benmı anlamadım konuyubeyler daha önce kredi kartı kullandım takibe düştü icralık olmadan ödedim şuan askeri personelim düzenli maaş yatıyor ama bankalar kredi kartı veriyor çözümü nedir
takibe düştü avukata gitmeden ödedim zaten kapandı sonra kart 1 yıl oldu şimdi nasıl alabilirimneyın cozumu kardeşim sorun yok zaten odedıysen kredı kartı verıyor bankalar dıyorsun yoksa benmı anlamadım konuyu
Askeri personelsen zaten otomotik cikiyor senin pesinde koşuyorlar vermek icintakibe düştü avukata gitmeden ödedim zaten kapandı sonra kart 1 yıl oldu şimdi nasıl alabilirim
takibe düştüğü için vermiyorlar heralde acaba 2 3 bin bloke ettirip istesem verirler miAskeri personelsen zaten otomotik cikiyor senin pesinde koşuyorlar vermek icin
Her turlu verirler maasin var istedigi kadar sicilin kötü olsun tsk mensubuysan verirlertakibe düştüğü için vermiyorlar heralde acaba 2 3 bin bloke ettirip istesem verirler mi
Bavurmanne yapmam lazım