Kanka sponsor sitelere at istersen yüklü oynayacaksan yok dersende betcoda kalebet, pronette betebeti öneririmBeyler kripto hesabımda 400 TL var hangi siteye yükleyeyim?
HEPSİNİ OYNAYACAMKanka sponsor sitelere at istersen yüklü oynayacaksan yok dersende betcoda kalebet, pronette betebeti öneririm
Kank dediğim gibi önce sponor sitelere bak istersen sonra dediğim diğer 2 sitede çok yatırım çekim yaptım paran kalmazHEPSİNİ OYNAYACAM
Şansın bol olsun kanka o zamanİLK ÇEKİLİ GENELDE HAVALE İLE İSTİTORLAR. ÇAPRAZ ÇEKİM OLAN BİR SİTEYE YÜKLEYECEM
BANKALAR EFT ÜCRETİNİ ALIYOR. AKBANKTAN HAVALE YAPTIM BEN ALMADI SADECE ÇEKERKEN 3 TL KESİNTİ OLUYORKriptoya banka hesabından atıp çekerken para kesiyor mu başkan birde hızlı mı işlemler
Peki kriptodn siteye atarken siteye geçme süresi veya siteden kriptoya çekerken işlemler ne kadar sürüyo aşağı yukarı?BANKALAR EFT ÜCRETİNİ ALIYOR. AKBANKTAN HAVALE YAPTIM BEN ALMADI SADECE ÇEKERKEN 3 TL KESİNTİ OLUYOR
hangi kripto sitesi buBeyler kripto hesabımda 400 TL var hangi siteye yükleyeyim?
Katiliyorum %30 ta freebet alirsin cevrimsizPrizmaBet e at kral çapraz çekim yapabilirsin her türlü
Dostum uyelik acarsan arkadas bonusu alalim miÜYELİĞİM YOK PRİZMADA