Eyvallah herşey için.wonn cekilişi yaptim sıkıntı cikmassa paylaşirim cekim vericrm
Eyvallah herşey için.wonn cekilişi yaptim sıkıntı cikmassa paylaşirim cekim vericrm
Şansın döndüğünün kanıtıdır 🙏😀😀😀😀 99.99 nedir yaa
hahahaha muhabbete bak askdlaksds12 den sonra cekim ver dediler 😚😁😁
finans muduru galiba
Kazanan arkadaşlar tebrikler nasıp ıyı gecelerbeyler 3 kisiye 10 vericem 3 gündür 0 kâr ile yapiyorum bi 20 tl kendime alip 50 yi yarina birakicam kazananlar kazananlar papara atsin iyi geceler 😍😍
3 de 3 yaptık abi 😏☺☺☺Hayırlı olsun.
Ufak ufak olsun ama hergun kazanalım...3 de 3 yaptık abi 😏☺☺☺
Vay be 19dan beri takipte kaldık çıkmamış. Sonradan gelenlere çıkmış.neyse sağlık olsun bundan sonra en son takip edecem. Kazananlar tebrikler. Etkinlik için eren başkan sana teşekkürler. Kesen dolu olsunbeyler 3 kisiye 10 vericem 3 gündür 0 kâr ile yapiyorum bi 20 tl kendime alip 50 yi yarina birakicam kazananlar kazananlar papara atsin iyi geceler 😍😍
sana sözüm vardi paparamda ayri 20 vardi bi 10 hasanin bi 10 senin 😊 gönder yarin goruşmek uzere 12den sonra verecemcekimVay be 19dan beri takipte kaldık çıkmamış. Sonradan gelenlere çıkmış.neyse sağlık olsun bundan sonra en son takip edecem. Kazananlar tebrikler. Etkinlik için eren başkan sana teşekkürler. Kesen dolu olsun
Eyvallah kesen dolu olsunsana sözüm vardi paparamda ayri 20 vardi bi 10 hasanin bi 10 senin 😊 gönder yarin goruşmek uzere 12den sonra verecemcekim
şimdi.Bro 2 dk var cekim verip dagitim yapip mi uyuyacan yoksa yarin m
sabah mi