lazio34
Guest
Gs maçı 1.5 üst olsa ne kadar güzel olur
Olduuuu 😂Gs maçı 1.5 üst olsa ne kadar güzel olur
TébriklerOlduuuu 😂
Hay senin şom ağzınaGs maçı 1.5 üst olsa ne kadar güzel olur
Hahaha sakallım kusura bakma 😂Hay senin şom ağzına
Papara atıyorumHahaha sakallım kusura bakma 😂
Bekleyen kuponum tutarsa söz abiPapara atıyorum![]()
Yapacak bişey yok kankaHahaha sakallım kusura bakma 😂
Canını yerim seninBekleyen kuponum tutarsa söz abi
Kendimi bi kurtarsam senide kurtaracam ama hayat işteCanını yerim seninilk kazanda beni bos ver kazanmani çok isterim
Boşver beni ben bitmişim bak skor etkinliği kazanicam neyse susuyorum.Kendimi bi kurtarsam senide kurtaracam ama hayat işte
bende atammi papara 😁😃😃😁😁😃Bekleyen kuponum tutarsa söz abi
Bro senin bekleyen kuponun hangisi ver bari takip edelim can sıkıntısıKendimi bi kurtarsam senide kurtaracam ama hayat işte
Tottenham takım golü 1.5 üstBro senin bekleyen kuponun hangisi ver bari takip edelim can sıkıntısı
Tutarsa tabi 😂bende atammi papara 😁😃😃😁😁😃
Bugun areste yasadim buna benzer sorun. 2li kombinede biri geldi digerinin 20 dksi vardı bozduramadim 8 dk bekledim gelmedi teklif kaybettimBi arkadaşta daha aynı sorun var 1 saattir betyapta
Hile yapmayan site yokBugun areste yasadim buna benzer sorun. 2li kombinede biri geldi digerinin 20 dksi vardı bozduramadim 8 dk bekledim gelmedi teklif kaybettim
Onu bilmiyorumda betco sağlayıcısında sorun var bugün herkes buna benzer sorunlar yaşamiş en iyisi pronetgaming galiba betco siteler yetmedi simdi direk ana saglayicida problem varHile yapmayan site yok