yahu mahoni sende iyi ki bir 9k msj yapmışsın anladık msj sayın çok8 mesajın var ne ara katıldın kolpa
Kardeş sana laf atan yok adam 8 mesajı var hangi ara etkinliklere katılmış ki yalan diyoryahu mahoni sende iyi ki bir 9k msj yapmışsın anladık msj sayın çok![]()
Ben dagittm 3 gun once 300 tl sorsun herkeseKardeş sana laf atan yok adam 8 mesajı var hangi ara etkinliklere katılmış ki yalan diyor
yahu yalan desin gerçek desin aşagılama yaparak mı açıklama yapıyosun. Adamın belli ki bu gibi durumlara inancı yok ki inanmak zorunda da degil sadece durumu idrak etmeye çalışıyor. 1 kaç saat önce aynısı da bana yaptın ne yani şimdi msj sayısıyla mı insanları sınıflandırcaz ?Kardeş sana laf atan yok adam 8 mesajı var hangi ara etkinliklere katılmış ki yalan diyor
Evet mesaj sayısı onemli3 5 mesajı olan kimseye güven olmuyor çok örneğini gordukyahu yalan desin gerçek desin aşagılama yaparak mı açıklama yapıyosun. Adamın belli ki bu gibi durumlara inancı yok ki inanmak zorunda da degil sadece durumu idrak etmeye çalışıyor. 1 kaç saat önce aynısı da bana yaptın ne yani şimdi msj sayısıyla mı insanları sınıflandırcaz ?
Aynı kişi 3 4 hesap açıp takılıyor cunkuEvet mesaj sayısı onemli3 5 mesajı olan kimseye güven olmuyor çok örneğini gorduk
Bence bu düşünceyi savunurken birazda mantık çerçevesin de savun zira 50k msj sayısı olan adamlarıda gördük ilerde 25k msj sayısına ulaştıgında adamlıgından vazgeçmiceginin garantisi varmı ?Evet mesaj sayısı onemli3 5 mesajı olan kimseye güven olmuyor çok örneğini gorduk