reis zorla beni geriyo yaaŞşş sakinher yerde gözüm var 😂
reis zorla beni geriyo yaaŞşş sakinher yerde gözüm var 😂
Benim adamlığını herkese sor herkes biliyor çok şükür seni taniyan olsaydi bende sorardim.miller banka hesabı olmadığı için benim banka hesabıma para atıyor paparaya atıp geri atıyorum ona o kadar güveniyor dimi @CapslockkBence bu düşünceyi savunurken birazda mantık çerçevesin de savun zira 50k msj sayısı olan adamlarıda gördük ilerde 25k msj sayısına ulaştıgında adamlıgından vazgeçmiceginin garantisi varmı ?
Mahonii canımızdır ama biraz atarlıdır 😂 çok büyütmeyin yoksa yine gelirim 😂reis zorla beni geriyo yaa![]()
Sen kimsin seni gerecemreis zorla beni geriyo yaa![]()
Ben bilip bilmeden konusan numarani primci uyanık dolandırıcı olan alayına atarliyim biliyosunMahonii canımızdır ama biraz atarlıdır 😂 çok büyütmeyin yoksa yine gelirim 😂
Senden bi yana asla sıkıntım olmadi. Kaç kere banka hesabına para attirdim bana attın güvenim sonsuz..Benim adamlığını herkese sor herkes biliyor çok şükür seni taniyan olsaydi bende sorardim.miller banka hesabı olmadığı için benim banka hesabıma para atıyor paparaya atıp geri atıyorum ona o kadar güveniyor dimi @Capslockk
Sen az önce yuzyılın dolandırıcısını kendine refarans olarak mı gösterdin yoksa benim gözlerim yanlışmı görüyo ?Benim adamlığını herkese sor herkes biliyor çok şükür seni taniyan olsaydi bende sorardim.miller banka hesabı olmadığı için benim banka hesabıma para atıyor paparaya atıp geri atıyorum ona o kadar güveniyor dimi @Capslockk
Biliyorum kardeşim @YumiYum77 de bizden 👍Ben bilip bilmeden konusan numarani primci uyanık dolandırıcı olan alayına atarliyim biliyosun
O adam geçmişte hata yapmissa dersini almis herkes kabul etmiş etkinlik yapıp millete pars dağıtıyor sen ne yapıyorsun sadece çakallık kim olduğun bellisiz ya da kimin multi hesabı oldugunSen az önce yuzyılın dolandırıcısını kendine refarans olarak mı gösterdin yoksa benim gözlerim yanlışmı görüyo ?![]()
Bizdense söyle de bilip bilmeden konuşmasın kanka benim hakkimdaBiliyorum kardeşim @YumiYum77 de bizden 👍