Kardeş burda dolandırıcı çok o yüzden ınsanları aktif oldukları zamana göre konustugun sohbet ettiğin zamanla taniyosun 10 20 100 mesajı olan adamı nasıl tanıyacaksınnasıl oldugundan ve etrafındakilerinden banane yahu sana diyorum ki insanları yok msjın sen busun demeden önce düşünmeni istiyorum okadar. Düşünmek zor gelmemeli degilmi mahoni![]()
Totem olur belki gelir bakalımdüştüm resmen düştüm hahahahah![]()
Totem olur belki gelir bakalım
Bak agzını bozma senin gibi şahsiyetlerin gelecegi de geçmişi de beni ilgilendirmez geçmişte bir hatan varsa onun yükünü ömür boyu taşırsın hele ki insanların hakkına gasp etmek için bukelamun gibi takılırsanBiz geçmişimizi çöpe attık. Çöpü sadece köpekler karıştırır.
Dostum burda daha dün akşam dağıttık yoktun ondan önce de dağıttık yoktun ondan öncede dağıttık yoktun. Ondan öncede dağıttık yoktun. Demek olmayınca alamıyosunAs da ben hiç etkinlik sahibi olamadım herkes 10 tl 20 tl 5 kısıyor 10 kişiye falan diyor ama gerçekten veriliyormu bilemedim ben hic almadığım için ama etkinliklere hep katıldım ama yok
AynnKardeş burda dolandırıcı çok o yüzden ınsanları aktif oldukları zamana göre konustugun sohbet ettiğin zamanla taniyosun 10 20 100 mesajı olan adamı nasıl tanıyacaksın
Ahahahhahahah aradigim cevapDostum burda daha dün akşam dağıttık yoktun ondan önce de dağıttık yoktun ondan öncede dağıttık yoktun. Ondan öncede dağıttık yoktun. Demek olmayınca alamıyosun
Kardeş ne uzatiyonnn senBak agzını bozma senin gibi şahsiyetlerin gelecegi de geçmişi de beni ilgilendirmez geçmişte bir hatan varsa onun yükünü ömür boyu taşırsın hele ki insanların hakkına gasp etmek için bukelamun gibi takılırsan
Uzatma olacak yeni iddaZenit tek çare uzatma
Daha onu savunanlar var adam 8 mesajı var aktif değil bana etkinlik çıkmıyor diyor ve onu savunuyorlar😂Ahahahhahahah aradigim cevap
Geleceğim de geçmişim de seni ilgilendirmiyorsa konuşma o zaman benim hakkımda.Bak agzını bozma senin gibi şahsiyetlerin gelecegi de geçmişi de beni ilgilendirmez geçmişte bir hatan varsa onun yükünü ömür boyu taşırsın hele ki insanların hakkına gasp etmek için bukelamun gibi takılırsan