Yeni gelene şöyle sen boş kelime yapmasınGüzel kardeşlerim lütfen tartışmayalım![]()
bukelamun hasan hak ile ilgili bir bilgi var demek sende güzelmiş yaaGeleceğim de geçmişim de seni ilgilendirmiyorsa konuşma o zaman benim hakkımda.
@YumiYum77 kardesim ne uzatiyonnnbukelamun hasan hak ile ilgili bir bilgi var demek sende güzelmiş yaa![]()
@YumiYum77 siktir gitbukelamun hasan hak ile ilgili bir bilgi var demek sende güzelmiş yaa![]()
Boş boş konusuyoSevgili arkadaşlar lütfen daha fazla uzatmayın. Yoksayın birbirinizi, biliyorum takışmanız önceden kalma
Ben önceden tanımıyorum bu elemanı boş yapıyor 8 mesajlı adamı savunuyorSevgili arkadaşlar lütfen daha fazla uzatmayın. Yoksayın birbirinizi, biliyorum takışmanız önceden kalma
küfür etmeyelim@YumiYum77 siktir git
Yav arkadaş ne kadar zoruna gidiyorum senin. Sen çöpü karıştırmaya devam et. Seninle muhattap olamam.bukelamun hasan hak ile ilgili bir bilgi var demek sende güzelmiş yaa![]()
Kardeşim siktir gitDemek bu işler böyle yürüyor :d önce milleti dolandır sonrada para dagıtarak kendine saf arkadaş tuttur güzelmiş bu yaa![]()
Doğruya yoksay vardı demi 👍Sevgili arkadaşlar lütfen daha fazla uzatmayın. Yoksayın birbirinizi, biliyorum takışmanız önceden kalma