Demekki adamiSenin de adın yoktu ben 8 mesajı olana laf attım sen atladin
Tamam susalım lütfen mesele kapansınMod sizde bı gelip olaya el atın da etmeyelim adam geliyor ortalığı karıştırıyor sen bizi uyariyon
Bak yine konuşuyo yahu güzel kardeşim can kardeşim msj ile insanlık bir degil bunu sana idrak ettirmeye çalışıyorum anlamak mı istemiyosun bunuSenin de adın yoktu ben 8 mesajı olana laf attım sen atladin
Senide banlayayım o zaman. Konu kapandı herkes uyarıldı. İyi forumlar maçı takip edelimMod sende bu adamı banlasana
Kardeş sen anlamak istemiyorsun mesaj ile insanlık bir değil Zaten ama o zaman hesabı açıp ilk mesajı atana direk inanıp guvenelim tanımadan etmeden öyle mi ?Bak yine konuşuyo yahu güzel kardeşim can kardeşim msj ile insanlık bir degil bunu sana idrak ettirmeye çalışıyorum anlamak mı istemiyosun bunu![]()
Adam 8 mesajı var foruma gelmiyor bana etkinlik çıkıyor etkinlikler yalan diyor Bende foruma gelmiyosun etkinlikler doğru ben yeni 300 dağıttım dedim sen atladinKardeş sen anlamak istemiyorsun mesaj ile insanlık bir değil Zaten ama o zaman hesabı açıp ilk mesajı atana direk inanıp guvenelim tanımadan etmeden öyle mi ?
Sen anlamiyon mu kardeş burda çok olay oldu arkadaşım da onu diyor adam yeni gelmiş milletten para istiyor atacam dil atmiyoBak yine konuşuyo yahu güzel kardeşim can kardeşim msj ile insanlık bir degil bunu sana idrak ettirmeye çalışıyorum anlamak mı istemiyosun bunu![]()
Hasan mevzusunda da ben hasan a güvenin demedik o bana güvendi hesabımı kullandı güvenini sarsmadım dedim burda kimsenin sarsmadigim gibi ama sen anlamak istediğin gibi anladın ona da herkese de laf attinAdam 8 mesajı var foruma gelmiyor bana etkinlik çıkıyor etkinlikler yalan diyor Bende foruma gelmiyosun etkinlikler doğru ben yeni 300 dağıttım dedim sen atladin