Güvenmiceksin tabi ama aşagılamıcaksın da ben o adamı savunmuyorum ben bana yaptıgın 2 saat önceki yazdıgın yazıyla aşalıyosun ben bunu düzeltmeye çalışıyorum sana hani herkes düşündügün gibi degil hemen öyle artist artist konuşmanı gerektircek bir durum degil demek istiyorum. Şuraya giriyosam bir kaç kişinin hatrına giriyorum bu sebebden dolayı aktif degilimKardeş sen anlamak istemiyorsun mesaj ile insanlık bir değil Zaten ama o zaman hesabı açıp ilk mesajı atana direk inanıp guvenelim tanımadan etmeden öyle mi ?
@YumiYum77 gitsin gerek yok
Kardesim ben mesajı olmayan kimseye güvenmiyorum çok dolandırıcı var kimse de güvenmez oldu bu yüzden fikrim net.kimseyi aşağılamıyorum adam etkinlikler yalan dedi cevabını verdim aynı kişi 3 4 hesap açıyor kendi kendine forum üzerinden para verip.guven sağlayan bile oldu o yüzden benim fikrim bu sen istediğin gibi dusunGüvenmiceksin tabi ama aşagılamıcaksın da ben o adamı savunmuyorum ben bana yaptıgın 2 saat önceki yazdıgın yazıyla aşalıyosun ben bunu düzeltmeye çalışıyorum sana hani herkes düşündügün gibi degil hemen öyle artist artist konuşmanı gerektircek bir durum degil demek istiyorum. Şuraya giriyosam bir kaç kişinin hatrına giriyorum bu sebebden dolayı aktif degilim
Derdin neSuç bende haklısınız hepiniz![]()
Ama uzstma dedikçe uzatıyorsun sana mı soracaz burda kim dursun kim gitsin. Yoksay butonunu kullanmanı tavsiye ederim@YumiYum77 gitsin gerek yok
yahu bende sana diyorum ki msj sayısına bakma diyorum kimisinin çok kimisinin az sen 9k msj yaptında ben sana güvenicemmi tabikide güvenmicemKardesim ben mesajı olmayan kimseye güvenmiyorum çok dolandırıcı var kimse de güvenmez oldu bu yüzden fikrim net.kimseyi aşağılamıyorum adam etkinlikler yalan dedi cevabını verdim aynı kişi 3 4 hesap açıyor kendi kendine forum üzerinden para verip.guven sağlayan bile oldu o yüzden benim fikrim bu sen istediğin gibi dusun
buda bana taktıAma uzstma dedikçe uzatıyorsun sana mı soracaz burda kim dursun kim gitsin. Yoksay butonunu kullanmanı tavsiye ederim