Görevi alındı
Guest
Herhangi bir forumda sebep ne olursa olsun insanların hakkını yemek affedilmez. Banlandı karaktersiz..!
👏👏Herhangi bir forumda sebep ne olursa olsun insanların hakkını yemek affedilmez. Banlandı karaktersiz..!
🙏Herhangi bir forumda sebep ne olursa olsun insanların hakkını yemek affedilmez. Banlandı karaktersiz..!
Ben o olduğunu bilmeden yazdım o kişi ise selam dahi verilmemeli bir kişilikHerhangi bir forumda sebep ne olursa olsun insanların hakkını yemek affedilmez. Banlandı karaktersiz..!
Bilmesen daha iyi söyle söylem kardeşim cury var ya hiçbir sey anladinmibu diger forumda ne yapmisdi tam hem fikir degilim konuya
GönderdimBen o olduğunu bilmeden yazdım o kişi ise selam dahi verilmemeli bir kişilik
Millet değer verdi forumda herkes bunabu diger forumda ne yapmisdi tam hem fikir degilim konuya
evet cury onu anladim onla ne alakasi var kanka merak ettim ozelden yaZsana =(Bilmesen daha iyi söyle söylem kardeşim cury var ya hiçbir sey anladinmi
Curry ne alaka ya o mevzuyu ben de bilmiyorum curryle ilgiliBilmesen daha iyi söyle söylem kardeşim cury var ya hiçbir sey anladinmi
o.cury sahtekar itin tekiCurry ne alaka ya o mevzuyu ben de bilmiyorum curryle ilgili
Yok ya cury bunun yanında hiçbir şey yapmadı yani.cocukadam daha kötü etkinlik yapıyorum ayağına milleti çok pis totem yedi ben de dahil😃evet cury onu anladim onla ne alakasi var kanka merak ettim ozelden yaZsana =(
Cury de cocukadamin acemi versiyonu yeni olay bilmeyebilirsinCurry ne alaka ya o mevzuyu ben de bilmiyorum curryle ilgili
Çalısıyorum ya pek aktif değilim bu aralar o yüzden olabilir neyse sağolCury de cocukadamin acemi versiyonu yeni olay bilmeyebilirsin
Sitenin kurucuları değil ben ve buradaki çoğu kişi oradan geldi herkes biliyor o karaktersizibu sitenin kuruculari buyuk bir ihtimal eski bonus hodd uuelerinddn heralde ben bunu anladim =(