Kazanan diğer 2 arkadaş özelden papara yazabilir mi ?Beyler 30 tl yi ailen e atıyorum direk. ikinize 10 ar tl o göndericek
Kazanan diğer 2 arkadaş özelden papara yazabilir mi ?Beyler 30 tl yi ailen e atıyorum direk. ikinize 10 ar tl o göndericek
Farketmez TeşekkürlerBeyler 30 tl yi ailen e atıyorum direk. ikinize 10 ar tl o göndericek
Tamam 5 dk ya atıyorumKazanan diğer 2 arkadaş özelden papara yazabilir mi ?
Tamamdır bekliyorumTamam 5 dk ya atıyorum
@Hemsir44 yollandı
Ulan senin yalanına *******Paparada sorun var arkadasinkini atiyorum
?Ulan senin yalanına *******
Yanlış yapıyorsun benceGODFATHER
ALIEN
KINGO
HEMSIR
AYMUSSERI
Bu şekilde yapıyorum çekilişi
Kardesim bonushoodda adamlar ana bacı sovdu nie dağıtım yapıyim orda bilerek çıktım kimseden gizledigimiz birşey YokBonushood dan gelenler tanır @KingO Çocukadamla aynı kişidir beyler haberiniz olsun
Ah ah bizim olayları yazsak roman olur sen ne kadar basit anlatıyorsun oysa 😅Kardesim bonushoodda adamlar ana bacı sovdu nie dağıtım yapıyim orda bilerek çıktım kimseden gizledigimiz birşey Yok
Basit olayı yılan hikayesine çeviren sizsiniz o kadar Fiorino supi İlker olayından sonra dagitmadim herşeye güllük Gülistanlik değildi burası KuponBaz bonusbooddaki olaylarla bir şeye varsmazssin parayı yollicaksan yolla yollamicaksan naparsan yapAh ah bizim olayları yazsak roman olur sen ne kadar basit anlatıyorsun oysa 😅
Anlatda bilelimAh ah bizim olayları yazsak roman olur sen ne kadar basit anlatıyorsun oysa 😅
Ne demek yılan hikayesine çeken sizsinizBasit olayı yılan hikayesine çeviren sizsiniz o kadar Fiorino supi İlker olayından sonra dagitmadim herşeye güllük Gülistanlik değildi burası KuponBaz bonusbooddaki olaylarla bir şeye varsmazssin parayı yollicaksan yolla yollamicaksan naparsan yap