Oo kirvem gelmis hadi bol sansBende freebet kuponuyla şöyle birşey yaptım kazanır ve katlarsak ufak bi etkinlikte ben yaparım![]()
Oo kirvem gelmis hadi bol sansBende freebet kuponuyla şöyle birşey yaptım kazanır ve katlarsak ufak bi etkinlikte ben yaparım![]()
Bol şanslar kirveeeBende freebet kuponuyla şöyle birşey yaptım kazanır ve katlarsak ufak bi etkinlikte ben yaparım![]()
Gelmis kirvem.Alttaki tenis maçına 2 0 alır dedik. 1. Seti aldı 2. Sete kaldı 3 1 öndeydi
Kodrolari senden iyi biliyorumdur . Bütün basketbol kurallarında seninle kapışırım.Kardesim basketbol bilmiyorsan Konusma bos bos
Takipteyim bol bol şansBende freebet kuponuyla şöyle birşey yaptım kazanır ve katlarsak ufak bi etkinlikte ben yaparım![]()
Trabzon maci tek macmi kardesim ? Trabzon neden yedek ciksinKodrolari senden iyi biliyorumdur . Bütün basketbol kurallarında seninle kapışırım.
Boş konuşacak olsam sana iki maçı söyleyip yorum yapmazdım.
Neyse tartışmaya gerek yok CSKA maçında bir ibnelik dönecek gibi. Umarım tutar.
FB maçında Trabzonspor lig şampiyonluğu istiyorum diyip bu maça bir kaç as oyuncusunu cikartmazsa . FB nin şampiyonluk hedefi olmadığı için tek tesellisi bu sezon için bu kupon olabilir. O yüzden acaba dedim . Normal şartlarda Trabzon kazanır ama deriz ya hani kupa maçı
Hadi bakalımAjax maci basliyor.![]()
Fbnin tek tesellisi kupa kaldı ama Trabzon asılır bu maça sonuçta aralarında rekabet varKodrolari senden iyi biliyorumdur . Bütün basketbol kurallarında seninle kapışırım.
Boş konuşacak olsam sana iki maçı söyleyip yorum yapmazdım.
Neyse tartışmaya gerek yok CSKA maçında bir ibnelik dönecek gibi. Umarım tutar.
FB maçında Trabzonspor lig şampiyonluğu istiyorum diyip bu maça bir kaç as oyuncusunu cikartmazsa . FB nin şampiyonluk hedefi olmadığı için tek tesellisi bu sezon için bu kupon olabilir. O yüzden acaba dedim . Normal şartlarda Trabzon kazanır ama deriz ya hani kupa maçı
Eyv bitti sayılır zaten 5 1 olacak servis kırmazsaTakipteyim bol bol şans
Her yorumcu aynı yorumlamaz. Kadrolar belli eder kendini. Bekleyip görelim. YaniTrabzon maci tek macmi kardesim ? Trabzon neden yedek ciksin![]()
Ceypte o maçEyv bitti sayılır zaten 5 1 olacak servis kırmazsa
Wta hiç güven vermiyor beCeypte o maç
Sıkıntı yok aptala bağlıyor geride olanWta hiç güven vermiyor be
Bende ms 3.5 iy 1.5 mu oynasam derken böyle oynadım ikimizde kazanırız inş kirvemAjax basladi hadi bakalim![]()
Hadi insallah kirvemBende ms 3.5 iy 1.5 mu oynasam derken böyle oynadım ikimizde kazanırız inş kirvem