O... eysannnnOMERRRR EYSAN ALI CENGIZ
O... eysannnnOMERRRR EYSAN ALI CENGIZ
Bonzai için işte kanka. La kemik dağıtılmıyor derken sana demedim ki😂😂😂😂Sen neden burdasin o zaman
Biliyor musun neurontin iAhhahahahah
AhahhahahBonzai için işte kanka. La kemik dağıtılmıyor derken sana demedim ki😂😂😂😂
Mükemmel bir soygun için kac kisi gereklidir yegenimO... eysannnn
Duymadım ilk defa duyuyorum ama uyuşturucu galibaBiliyor musun neurontin i
4 kafiMükemmel bir soygun için kac kisi gereklidir yegenim
Halis görmeye başladim dumandan kusura bakmaBonzai için işte kanka. La kemik dağıtılmıyor derken sana demedim ki😂😂😂😂
Doğru bildin yeğenim4 kafi
Kupon mu vardiBeyler kupon ne alemde goy goy yeterli değilmi
Kırmızı reçete ile doktorlar yazıyor normal hastalara ama gençler uyuşturucu niyetine kullanıyor. Ve torbacilar annesine babasına eşine dostuna doktora yazdırıp satıyor 4 tanesi seni uçurur ama ben tek sefer de 10 tane yutuyorum 😂😂Duymadım ilk defa duyuyorum ama uyuşturucu galiba
Bilmiyorumki varmiyidvarmiyidKupon mu vardi
Suboksuyonmu acaba o yaKırmızı reçete ile doktorlar yazıyor normal hastalara ama gençler uyuşturucu niyetine kullanıyor. Ve torbacilar annesine babasına eşine dostuna doktora yazdırıp satıyor 4 tanesi seni uçurur ama ben tek sefer de 10 tane yutuyorum 😂😂
Bol şanslarArkadaşlar ilk etkinligim olacak burda paylaşacağım kupon tutarsa dağıtayım diyorum hadi rast gelsin şart şut yok ver coşkuyu gelsin
Gelse de bana çıkmaz o yüzden devam 😂Bilmiyorumki varmiyidvarmiyid
Iki tane dayı 250 milyon 250 milyonnnnBugün kahvede oturuyordum iki tane dayı aralarında 250 milyon dolardan bahsediyordu![]()
Hoşgeldin kardeşim allah razı olsunBol şanslar