Evlencez insallah babasi bana bi ev bi araba alsin😅sen yengeyle evlenmeyi düşünüyomusun hala![]()
Evlencez insallah babasi bana bi ev bi araba alsin😅sen yengeyle evlenmeyi düşünüyomusun hala![]()
bende pisküitsizYine kurabiyesiz kaldım
son kez beslicem abi biraz şişsinler. akşam kesip kasaba satıcam 700 atcam sanaahh be okadar yok 499tl var neyse 500'e tamamlarsam atayım ben :d
BolsansDeğerli KuponBaz Ailesi Birlik beraberlik adına bu çatı altında neler yapabiliriz nasıl HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL SLOGANIYLA DAHA ne güzel olan paylaşımlar yapabiliriz dedik ve bu yola baş koyduk.Değerli dostlarimizla bir karar aldık ve artık günlük rolling yapılacak yapılan tüm kuponların kazancı Aile üyemiz KuponBaz üyelerine dağılımı yapılacaktır.Biz Gönlümüzü paylaşmaya adadık birlik beraberlik ruhu adına herkese selam olsun bol şans herkese....
Ekli dosyayı görüntüle 5356
Geçmiş olsunDeğerli KuponBaz Ailesi Birlik beraberlik adına bu çatı altında neler yapabiliriz nasıl HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL SLOGANIYLA DAHA ne güzel olan paylaşımlar yapabiliriz dedik ve bu yola baş koyduk.Değerli dostlarimizla bir karar aldık ve artık günlük rolling yapılacak yapılan tüm kuponların kazancı Aile üyemiz KuponBaz üyelerine dağılımı yapılacaktır.Biz Gönlümüzü paylaşmaya adadık birlik beraberlik ruhu adına herkese selam olsun bol şans herkese....
Sende maşallah etkinlik konkusu aliyonHavada yine bi etkinlik kupon kokusı aldım
Havada yine bi etkinlik kupon kokusı aldım
Modum bizim gord üyelik nolduHavada yine bi etkinlik kupon kokusı aldım
Mesela ben de atabilirimmüsade olursa kuponu ben getireyim. atayım foruma. yolda düşürüyorsunuz siz![]()
Parfümü gene fazla kaçırdım anlasilan 😅😅😅Havada yine bi etkinlik kupon kokusı aldım
Bak yanında yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 5364
Ben de neden yazmıyor binbaşı yaziyorBak yanında yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 5364
kurabiye olsa paylaşırdımSukubi aç sukubi sigarasız ☹
Bol şandDeğerli KuponBaz Ailesi Birlik beraberlik adına bu çatı altında neler yapabiliriz nasıl HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL SLOGANIYLA DAHA ne güzel olan paylaşımlar yapabiliriz dedik ve bu yola baş koyduk.Değerli dostlarimizla bir karar aldık ve artık günlük rolling yapılacak yapılan tüm kuponların kazancı Aile üyemiz KuponBaz üyelerine dağılımı yapılacaktır.Biz Gönlümüzü paylaşmaya adadık birlik beraberlik ruhu adına herkese selam olsun bol şans herkese....
Yattı demiBol şand