Biz çıkalım öyle göster kardes daha mesajin yok gelmis kelime oyunu yapiyonGeçmiş olsun yakın zamanda etkinlik nasıl yapılırmış göstericem![]()
Biz çıkalım öyle göster kardes daha mesajin yok gelmis kelime oyunu yapiyonGeçmiş olsun yakın zamanda etkinlik nasıl yapılırmış göstericem![]()
sen öyle mi biliyosun o işleri :dSenide leyleklerin biraktigini biliyoruz 😅
hahahahahha tam da adamlarının yanında söyledinBiz çıkalım öyle göster kardes daha mesajin yok gelmis kelime oyunu yapiyon
Bakıcaz arkadaşlar olabilir belki
anladık yahu geçmiş olsun diye diye 4 tane msj attıngeçmiş olsun
Nasil oluyo goster bilelim 😅sen öyle mi biliyosun o işleri :d
bro bi 20 at be ilk etkinlik benim için olsunGeçmiş olsun yakın zamanda etkinlik nasıl yapılırmış göstericem![]()
Yanlış anlama ben onlarin 1 ayda yazdigini 2 gunde yazarim 😅😅😎hahahahahha tam da adamlarının yanında söyledin![]()
attım ya sabah 50tl hatta 30'unu geri vercekdin daha vermedin illa yüzüne mi vurayım mustafabro bi 20 at be ilk etkinlik benim için olsun![]()
Baya hasta geçmez bugeçmiş olsun
Yuzsuz o ister sürekliattım ya sabah 50tl hatta 30'unu geri vercekdin daha vermedin illa yüzüne mi vurayım mustafa![]()
kusura bakma kardeş ayıp yani burda söylemeseydin keşkeattım ya sabah 50tl hatta 30'unu geri vercekdin daha vermedin illa yüzüne mi vurayım mustafa![]()
ben mi ? önce sen söyledinkusura bakma kardeş ayıp yani burda söylemeseydin keşke![]()
Bendende dün 20 aldin karnim.ac doner yiyeceğim dedinkusura bakma kardeş ayıp yani burda söylemeseydin keşke![]()
hain yaa 20 istedi 50 gönderdim 30'u geri verecem dedi hala vericek :dYuzsuz o ister sürekli
Dönmemiş demek ki dönse yerdiBendende dün 20 aldin karnim.ac doner yiyeceğim dedin
deneme bonusu çevirdim bi 20 at hemen döncemben mi ? önce sen söyledinneyse paramı ver yoksa kahveden adam toplar gelirim bak :d adresini de biliorum :d