sen nerden bliyonSende tam anteplisin kardesim 😂
sen nerden bliyonSende tam anteplisin kardesim 😂
Sende tam anteplisin kardesim 😂
Ucana kacana yürürler hic bir kriterleri olmaz çünkü ordan tahmin ettim bak doğruymuş 😂sen nerden bliyon![]()
2-3 saka yaptık diye illa b-kunu mu cıkarıcaksınızUcana kacana yürürler hic bir kriterleri olmaz çünkü ordan tahmin ettim bak doğruymuş 😂
Yav benden kizin soyadini isteyip durdun ne şakası bırak bu isleri😂2-3 saka yaptık diye illa b-kunu mu cıkarıcaksınız
adamlıgın bu kadarmış bir daha sakın benim adım gecen bir seyde bulunmaYav benden kizin soyadini isteyip durdun ne şakası bırak bu isleri😂
Kardeş etkinliklerden paraları alırken ve özelden para istersen kraldim pasaydim reis tim şimdi mi adam olmadim😂 bırak bu çocuk çocuk isleri 23 24 yaşında admsin olgunlas birazadamlıgın bu kadarmış bir daha sakın benim adım gecen bir seyde bulunma
Ben gerilmiyorum sadece komik 😂gerilmeyin ha. gülüyoruz ediyoruz. gece gece gerginlik olmasın
bonushoodaa kömür diye dolasan kimdi her etkinlikte kömür kömür diye konusan ? Beni konusturtma ben seni insan sandım ödünc istedim ama sandıgımla kaldımKardeş etkinliklerden paraları alırken ve özelden para istersen kraldim pasaydim reis tim şimdi mi adam olmadim😂 bırak bu çocuk çocuk isleri 23 24 yaşında admsin olgunlas biraz
Ben kömür diye dolasmadim bir yerde sen hergun burda dolasiyorsun sana para Yolla diyen yok papara atayim mi yazıp duruyosun milletebonushoodaa kömür diye dolasan kimdi her etkinlikte kömür kömür diye konusan ? Beni konusturtma ben seni insan sandım ödünc istedim ama sandıgımla kaldım
snane bundan seni neden geriyor bu konu ? isterim istemem yani seni ne ilgilendiriyorBen kömür diye dolasmadim bir yerde sen hergun burda dolasiyorsun sana para Yolla diyen yok papara atayim mi yazıp duruyosun millete
Benden de istedin vermeyince düşman oldun versem kraldim😂 neyse yarin yine etkinlik yaparim insallah yüzsüzlük yapip gelmezsinBen kömür diye dolasmadim bir yerde sen hergun burda dolasiyorsun sana para Yolla diyen yok papara atayim mi yazıp duruyosun millete
Ne zaman oldu