Kızmak yok bu bizim görevimiz kardeşim zevkle işimizi yapıp cevap veriyoruzTM modum kızma😀😂
Kızmak yok bu bizim görevimiz kardeşim zevkle işimizi yapıp cevap veriyoruzTM modum kızma😀😂
TM kardesim acele ediyorum erkenciyim sabah karkacam erken onun icinKızmak yok bu bizim görevimiz kardeşim zevkle işimizi yapıp cevap veriyoruz
İnan bizde acele ediyoruz kardeşim. Sıkıntı yokTM kardesim acele ediyorum erkenciyim sabah karkacam erken onun icin
Bundan böyle her kazancimin %30 u ana kasaya gidecek benimde bir katkım olsunEtkinliğimiz hergün devam edecek kazanalim dagitalim HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL SLOGANIYLA her anın tadını çıkaralım.
Hayat sizin gibi paylaşımayi seven insanlarla guzel abiEtkinliğimiz hergün devam edecek kazanalim dagitalim HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL SLOGANIYLA her anın tadını çıkaralım.
TM kardesimİnan bizde acele ediyoruz kardeşim. Sıkıntı yok
Işte güzel bir örnek tebrik ederimBundan böyle her kazancimin %30 u ana kasaya gidecek benimde bir katkım olsun
Valla bravo helal olsun kardeşimBundan böyle her kazancimin %30 u ana kasaya gidecek benimde bir katkım olsun
BOL şanslarIşte güzel bir örnek tebrik ederim
TebriklerBundan böyle her kazancimin %30 u ana kasaya gidecek benimde bir katkım olsun
TeşekkürlerListe bu şekildedir arkadaşlar
hmdbjk
nach00
paco
yargici
paplo1
kondu1903
lossday
mahoni
Scoobyd0o
yap çekilişi modumListe bu şekildedir arkadaşlar
hmdbjk