Şu an z amani değil 😂@Mahonii kanka biraz izine mi çıkarsak seni napsak 🤩🤩
Şu an z amani değil 😂@Mahonii kanka biraz izine mi çıkarsak seni napsak 🤩🤩
Tam zamanı şimdi 🤩🤩Şu an z amani değil 😂
Valla ödülden 50 tl daha etkinlik yapacam salarım bak milleti üstüne 😂Tam zamanı şimdi 🤩🤩
Tamam sustum 🤩Valla ödülden 50 tl daha etkinlik yapacam salarım bak milleti üstüne 😂
Hahahh Aynen hadi bakalım o anlamda söylememiştim ama kadın erkek eşittir palavralarınada inanmam bu tabiki benim kendi görüşüm erkeksin dediğimde kimin arabasına binerse onun kornasını çalan çok erkek gördük onlara etek daha çok yakışır sen benim gözümde çok kişiden bu yüzden daha delikanlısın ERKEKSİNozaman ilk çatmaya senden başlayayım abi erkeklik öyle matah bişeyde kadınlık kötü bişey gibi erkeksin demeyelim😛😛😂😂😂😂😂😂😂
@sailormoon sen bayan misinHahahh Aynen hadi bakalım o anlamda söylememiştim ama kadın erkek eşittir palavralarınada inanmam bu tabiki benim kendi görüşüm erkeksin dediğimde kimin arabasına binerse onun kornasını çalan çok erkek gördük onlara etek daha çok yakışır sen benim gözümde çok kişiden bu yüzden daha delikanlısın ERKEKSİN
Ahahah aklımdaki soru sınıf başkanı varsa olmaya talibim abi sende müdür yardımcısı ol forumda bir kız bulup sınıf annesi yapalım tamamdır bu iş 😂😂Adam adam👏👏 yaw bişi sorcam müdür ne alaka😂 müdür yardımcısıda varmı ne oluyor o Admin gibi bir seymi
ismini iletiyorumKaç mesada
bayan değil kaadinnnnnn !!!@sailormoon sen bayan misin
Forumda kız var olabilir adayAhahah aklımdaki soru sınıf başkanı varsa olmaya talibim abi sende müdür yardımcısı ol forumda bir kız bulup sınıf annesi yapalım tamamdır bu iş 😂😂
Hakkım var mı Gold uyelege kaç mesajda oluyoruz ki 2000 miismini iletiyorum
Başkan benimde eklenmedi söyledim ama lazioya olmadı halaismini iletiyorum
Biraz kaba olmaz mı kadınbayan değil kaadinnnnnn !!!
yok abi ben seni anladım zaten şakasına takildim 🤗🤗🤗🤗Hahahh Aynen hadi bakalım o anlamda söylememiştim ama kadın erkek eşittir palavralarınada inanmam bu tabiki benim kendi görüşüm erkeksin dediğimde kimin arabasına binerse onun kornasını çalan çok erkek gördük onlara etek daha çok yakışır sen benim gözümde çok kişiden bu yüzden daha delikanlısın ERKEKSİN