bayan demek hakaret sayılır biliyormusun bunu bayan sıfattır ama ben özel kişiBiraz kaba olmaz mı kadın
1000Kaç mesajda Gold üyelik
Müdür yardımcılığına adayım @lazio34 😂😂Ahahah aklımdaki soru sınıf başkanı varsa olmaya talibim abi sende müdür yardımcısı ol forumda bir kız bulup sınıf annesi yapalım tamamdır bu iş 😂😂
Pardon hanımefendi kbbayan demek hakaret sayılır biliyormusun bunu bayan sıfattır ama ben özel kişi
O o reis biz 10 gund oldu bın mesajı geceli aslında siz takip etmeniz lazım mod olarak
bana da burda hademelik veririmisiniz herkesin bi vasfi var 😂
@sailormoon aday ol güzel rütbe bence 😂Forumda kız var olabilir aday
ney alakası var 😃😃😃 1000 uye olsa tek tek girip bakicammi msj sayilarina 😄😄 belirtmek lazımO o reis biz 10 gund oldu bın mesajı geceli aslında siz takip etmeniz lazım mod olarak
Oyum @sailormoon a sınıf anneliği için@sailormoon aday ol güzel rütbe bence 😂
kisirlar sarmalar benden ozaman 😂😂😂@sailormoon aday ol güzel rütbe bence 😂
Destekliyorum❤❤❤😁😁😁Müdür yardımcılığına adayım @lazio34 😂😂
prensesimiz ol 🤗🤗bana da burda hademelik veririmisiniz herkesin bi vasfi var 😂
Sen kadın mısın anlamadım benbana da burda hademelik veririmisiniz herkesin bi vasfi var 😂
Yerük😁kisirlar sarmalar benden ozaman 😂😂😂
Reis bakma sende canın sağolsun şimdi bu Gold üyelik ne oluyor Vasfi neney alakası var 😃😃😃 1000 uye olsa tek tek girip bakicammi msj sayilarina 😄😄 belirtmek lazım
EvetSen kadın mısın anlamadım ben
Sen benim gönlümün müdürüsün 😍😍🤩Müdür yardımcılığına adayım @lazio34 😂😂
vasfı yok 🙂 güzel duruyor 😄Reis bakma sende canın sağolsun şimdi bu Gold üyelik ne oluyor Vasfi ne