Yok uzun soluklu kuponun ilk maçlarındancokmu oynadınne kadar
Yok uzun soluklu kuponun ilk maçlarındancokmu oynadınne kadar
Etkinlik yapalım o zamaninş gelır uamrım artık zorlastı iddaa bende oynamıcam dıyorum para olunca hemen yapıyorum
tutar 🙂bu etkınlık fazla tutmadımı noldu
Etkinlik üste kalsın kankrıdvan kumarbaz ne boş bışey yok mesjda bı bakım dedımde
Bu etkinlik olmuyor beyler denedim adminler banlıyor daha konuyu onaylamadanEtkinlik üste kalsın kank
AnlamadımBu etkinlik olmuyor beyler denedim adminler banlıyor daha konuyu onaylamadan
başka forumlarda paylaşma değil mi siteyi hemen banlıyor konu açınca yorum yapınca da banlar özelden de biri şkiayet eder yine banlanırsın her türlüAnlamadım
Hmmm şimdi oldu mantıklı o zaman diğer forumlarda yorum yap yine banlanbaşka forumlarda paylaşma değil mi siteyi hemen banlıyor konu açınca yorum yapınca da banlar özelden de biri şkiayet eder yine banlanırsın her türlü
Aynen nasıl olacak anlamadım 1 adım atayım iyi etkinlik dedim patladı yapan var mı ki devam eden bilmiyorumHmmm şimdi oldu mantıklı o zaman diğer forumlarda yorum yap yine banlan
Su ana kadar ses soluk yokAynen nasıl olacak anlamadım 1 adım atayım iyi etkinlik dedim patladı yapan var mı ki devam eden bilmiyorum
Ban olmasa emin olun ben havada karada yapmıştımSu ana kadar ses soluk yok
Güveniyorum sanaBan olmasa emin olun ben havada karada yapmıştım