ETKİNLİK KuponBaz En İyi Slogan Belirleme

• Konbuyu başlatan profesör
  • Başlangıç tarihi

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hal olucak profosorle iletisim kurdum
Kanka yanlis anlama cidden guzel gorunuyo forum ama ölü biraz prof da bisey yapmiyo gibi seri sonuclandirsa etkinlikleri hareket gelir bak ben sen şu emregunes prof var aktif olan biz arkadaslari da cagiririz ama nereye cagircaz etkinlikler sonuclanmiyor ki

emregunes

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Kanka yanlis anlama cidden guzel gorunuyo forum ama ölü biraz prof da bisey yapmiyo gibi seri sonuclandirsa etkinlikleri hareket gelir bak ben sen şu emregunes prof var aktif olan biz arkadaslari da cagiririz ama nereye cagircaz etkinlikler sonuclanmiyor ki
valla ben ilk girdim arayüze baktım baya güzel duruyordu ama takılmak istedim aktiflik yok ki adminler az bişi uğraşsa güzel yerlere gelecek

Denver

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Konusucam ben onunla toplanicaz zaten bugun guzel etkinlikler var aklimizda

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Konusucam ben onunla toplanicaz zaten bugun guzel etkinlikler var aklimizda
Tamamdir şu slogan etkinliginizi ve katilanlara verilecej odulleri ilk halledilsin isminiz duyulsun bizde yardimci oluruz arkadaas cagiririz ama bi sonuclansn

emregunes

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
flop kaldı bu