Savaş etkinlik kazandın papara bekleniyor23sayı lazım zor gibi
haha seninki etkinlik yapmış abi😂😂😂Savaş etkinlik kazandın papara bekleniyor
Sana kızgın biraz adamım😀haha seninki etkinlik yapmış abi😂😂😂
bana kızıp etkinlik yapıyor 😂😂 istediğiniz zaman kizdirabilirmm😂😂😂😂Sana kızgın biraz adamım😀
bir sey sorucam neden benimle ugrasıyosun ?haha seninki etkinlik yapmış abi😂😂😂
Cvp ver @sailormoonbir sey sorucam neden benimle ugrasıyosun ?
insan sevdigiyle uğraşırmışbir sey sorucam neden benimle ugrasıyosun ?
yanlış bir şey mi yaptım .? yaptıysam söyle özrümü dilerim ama arkamdan konuşmak sana yakısmıyorbana kızıp etkinlik yapıyor 😂😂 istediğiniz zaman kizdirabilirmm😂😂😂😂
yok müdürüm ben anladım bu forumda beni aşşagılamak isteyen kişi cok ama ben saygımdan ödün vermiyceminsan sevdigiyle uğraşırmış
Biraz daha ciddi bi duruşun olursa kimse senle uğraşmaz bunu bi düşün kardeşimyok müdürüm ben anladım bu forumda beni aşşagılamak isteyen kişi cok ama ben saygımdan ödün vermiycem
ben arkandan konuşmadım ki konuşsaydım burdan yazmazdım özelden yazardimyanlış bir şey mi yaptım .? yaptıysam söyle özrümü dilerim ama arkamdan konuşmak sana yakısmıyor
abi ben tartısmaya acık biriyim bana yanlısımı söyle düzeltirim sorun degil ama benim anlatmak istedigim su rencide edilerek ya da asagılanarak uyarı yapılmazBiraz daha ciddi bi duruşun olursa kimse senle uğraşmaz bunu bi düşün kardeşim
seni aşağılamak değil amacım ama insanları sen bıktırdın bi onu düşünsen olurdu sadeceyok müdürüm ben anladım bu forumda beni aşşagılamak isteyen kişi cok ama ben saygımdan ödün vermiycem
arkamdan olmasa beni etiketlerdin . neyse benimle bir sorunun varsa söyle halledelim ?ben arkandan konuşmadım ki konuşsaydım burdan yazmazdım özelden yazardim
Evet öyle olmaz tabi haklısın ama sailormoon öyle bi niyeti olduğunu sanmıyorum az çok tanıyorsunabi ben tartısmaya acık biriyim bana yanlısımı söyle düzeltirim sorun degil ama benim anlatmak istedigim su rencide edilerek ya da asagılanarak uyarı yapılmaz
uyari yapmak haddime değil malesefabi ben tartısmaya acık biriyim bana yanlısımı söyle düzeltirim sorun degil ama benim anlatmak istedigim su rencide edilerek ya da asagılanarak uyarı yapılmaz
bak işte anlamıyosun kendi düşünceni en üstte görüyosun ben diyorum ki hatam varsa söyle özrümü dilerimseni aşağılamak değil amacım ama insanları sen bıktırdın bi onu düşünsen olurdu sadece