lazio34
Guest
Sen açmadan onaylıyoruz 😂Etkinlik açtım modum onay😂
Sen açmadan onaylıyoruz 😂Etkinlik açtım modum onay😂
Ooooo çoktan onayladım benden hızlısı mezardaEtkinlik açtım modum onay😂
formundasınEtkinlik açtım modum onay😂
Yusuf Miroglu yasalariİyi geceler arkadaşlar inşallah forumumuzda hem güzel vakit geçirip hem kazanıp hem kazandırıp hemde dertleşme hemde yeni arkadaşlıklar edinme anlamında hoşça vakit geçiriyorsunuzdur. Bizde nacizane bu aktivitelerinizde size elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya sorunları çözme odaklı olmaya varsa bir eksiklik sizlerle adminler arasında köprü olmaya üyeler arası ilişkilerde yardımcı olmaya çalışıyoruz ve nasıl daha ileriye gidebiliriz nasıl daha güvenli ve kimsenin canı sıkılmadan keyfi kaçmadan vakit geçirirsiniz bunu sağlamanın gayreti içerisinde yoğun bir şekilde aktif olarak çaba sarfetmekteyiz. Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına evet her ortamın olduğu gibi forumumuzun da siz değerli üyelerinin iyi vakit geçirmesi için bazı kuralları var ve bunları görülen lüzum üzerine tekrar hatırlatma gereği duyduk. Sonuş olarak ne kadar aktif olursak olalım bazı konular gözden kaçabilir yetişemeyebiliriz bizlerinde forum harici iş güç okul ailemiz olduğuna göre kendimize göre sıkıntılarımız olabilir o an için bizim gözümüzden kaçan bir konuyu raporlama yaparak bizlere yardımcı olursanız sevinirim. Evet kurallar dedik
1- Forumda kesinlikle ve kesinlikle para alış verişi yasak
2- Papara no lazım veya papara hesap satıyorum tarzı konular kesinlikle onaylanmayacaktır.
3- Üyeler arası ikili münakaşa kavga hakaret küfür vb. şeyler yasak raporlanması durumunda ilk uyarı tekrarı halinde uzaklaştırma olacaktır.
4- Etkinliklerle ilgili olarak sahte etkinlikler olduğunda etkinlik sahibi kesinlikle forumdan uzaklaştırılacaktır.
5- Sponsor bürolarla yaşanacak sıkıntıda ilk olarak mod veya adminlerle iletişime geçilecek konu çözüme kavuşmadığı anda size söz konu açın ben onaylayacağım. ( burda amaç hem üyeyi hem sponsoru ilk etapta konu anlaşılana kadar korumak )
En iyisi reis özellikle 3 5 mesajı olup sadece bunun pesinde koşan insanlar varArkadaşlar şu kuralları bi hatırlatmak istedim. Burda papara no alım satım işleri ile ilgili yada çekim yapacam şu kadar lazım 3 verene 5 verecem tarzı konulara izin vermeyeceğiz. Kimsenin canı yansın istemiyoruz ve buna aracı olmak istemiyoruz
Bizim için 3 mesajda 3bin mesajda aynı kurallar açık ve net kardeşim.En iyisi reis özellikle 3 5 mesajı olup sadece bunun pesinde koşan insanlar var
Estağfurullah ama kimsenin canı yanmasın ağzımızın tadı kaçmasınYusuf Miroglu yasalari
Öyle zaten ama adamın sadece o işin pesinde koştuğu açık forum için gelmemiş papara alim satim mobil ödeme ya deneme bonusu çevrim vs için gelmiş oluyorBizim için 3 mesajda 3bin mesajda aynı kurallar açık ve net kardeşim.
Deneme bonusu cevridim yatiracam falan git akrabandan bulÖyle zaten ama adamın sadece o işin pesinde koştuğu açık forum için gelmemiş papara alim satim mobil ödeme ya deneme bonusu çevrim vs için gelmiş oluyor
Dediğim gibi kimsenin canı yanmasın ağzımızın tadı kaçmasınÖyle zaten ama adamın sadece o işin pesinde koştuğu açık forum için gelmemiş papara alim satim mobil ödeme ya deneme bonusu çevrim vs için gelmiş oluyor
5 10 tl eksikmiste 5 10 tl bulamıyorsan bu işi yapmaDeneme bonusu cevridim yatiracam falan git akrabandan bul
Racon kesilmiştirArkadaşlar şu kuralları bi hatırlatmak istedim. Burda papara no alım satım işleri ile ilgili yada çekim yapacam şu kadar lazım 3 verene 5 verecem tarzı konulara izin vermeyeceğiz. Kimsenin canı yansın istemiyoruz ve buna aracı olmak istemiyoruz
Tebrikler çok güzel düşünceİyi geceler arkadaşlar inşallah forumumuzda hem güzel vakit geçirip hem kazanıp hem kazandırıp hemde dertleşme hemde yeni arkadaşlıklar edinme anlamında hoşça vakit geçiriyorsunuzdur. Bizde nacizane bu aktivitelerinizde size elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya sorunları çözme odaklı olmaya varsa bir eksiklik sizlerle adminler arasında köprü olmaya üyeler arası ilişkilerde yardımcı olmaya çalışıyoruz ve nasıl daha ileriye gidebiliriz nasıl daha güvenli ve kimsenin canı sıkılmadan keyfi kaçmadan vakit geçirirsiniz bunu sağlamanın gayreti içerisinde yoğun bir şekilde aktif olarak çaba sarfetmekteyiz. Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına evet her ortamın olduğu gibi forumumuzun da siz değerli üyelerinin iyi vakit geçirmesi için bazı kuralları var ve bunları görülen lüzum üzerine tekrar hatırlatma gereği duyduk. Sonuş olarak ne kadar aktif olursak olalım bazı konular gözden kaçabilir yetişemeyebiliriz bizlerinde forum harici iş güç okul ailemiz olduğuna göre kendimize göre sıkıntılarımız olabilir o an için bizim gözümüzden kaçan bir konuyu raporlama yaparak bizlere yardımcı olursanız sevinirim. Evet kurallar dedik
1- Forumda kesinlikle ve kesinlikle para alış verişi yasak
2- Papara no lazım veya papara hesap satıyorum tarzı konular kesinlikle onaylanmayacaktır.
3- Üyeler arası ikili münakaşa kavga hakaret küfür vb. şeyler yasak raporlanması durumunda ilk uyarı tekrarı halinde uzaklaştırma olacaktır.
4- Etkinliklerle ilgili olarak sahte etkinlikler olduğunda etkinlik sahibi kesinlikle forumdan uzaklaştırılacaktır.
5- Sponsor bürolarla yaşanacak sıkıntıda ilk olarak mod veya adminlerle iletişime geçilecek konu çözüme kavuşmadığı anda size söz konu açın ben onaylayacağım. ( burda amaç hem üyeyi hem sponsoru ilk etapta konu anlaşılana kadar korumak )
Estağfurullah ama bazı kurallar olmalıRacon kesilmiştir
Serbest kurabiye severimKurabiye istemekte yasak mı modum🥴
@fiorino21
Başka forum ismi vermeyelim bide bu kuralları kişiselleştirmeyelim. Senin şahsına bir açıklama yok genel kural. Sen yapmıyırsun ama bu herkes yapmıyacak anlamı taşımıyor. Bahsettiğin yerde dolandırıcılar cirit atıyor bizde şükür bu konular olmadan nasıl tedbir alırızın derdindeyiz. Testi kırıldıktan sonra kıranı dövsek elimize bişey geçmezİyice biraz büyüyüncee bonushood olundu ben hep numara konusu acip satin alip parasini veriyorum
Valla helal olsun abi 👏👏Arkadaşlar bizlerde sizler gibi üyeyiz tek fark bizim ismimizin altomda mod yazıyor ve bu bizi sizden üstün yapmıyor. Bizlerinde kusurları olacaktır ve bunları dile getirmekten eleştiri getirmekten çekinmeyin geri durmayın. Tek şart hakaret küfür inciti kelime kullanmayalım. Yanlış yaptığımızı düşündüğünüz konuda bizleri uyarın burda hepbirlikte dostane bir ortam oluşması için taşın altına elimizi koyalım