Geçmiş olsun kardeşim çok yara verdimi ufaktanmı çarptı@Karashan denen asagilik banlandimi acaba 3 gundur yazmiyo dolandirdi beni srfsiz
Geçmiş olsun kardeşim çok yara verdimi ufaktanmı çarptı@Karashan denen asagilik banlandimi acaba 3 gundur yazmiyo dolandirdi beni srfsiz
Uzaklaştırıldı@Karashan denen asagilik banlandimi acaba 3 gundur yazmiyo dolandirdi beni srfsiz
3 gün sonra açıklama olmazsa kalıcı olur.Bu sefsizler 3 gun sonra tekrar gelmemeli 3 gun sonra baska birini dolandiricak
Ufaktan abide insan 1 lira bile olsa delikanli olmali isini gorduk AMA kufuru haketti😊😂Geçmiş olsun kardeşim çok yara verdimi ufaktanmı çarptı
Abi zaten buranın modları yeter hepsi bizim sevdiğimiz dostlarımız kardeşlerimiz en azından muhattabın olacakBen seviyorum yalan soyleyemem😂 orayı vakit güzel geçiyo buraya da arada siz varsınız diye bakiyorum
Sagolasin abiUzaklaştırıldı
Tamam sayin modum tsk ederim3 gün sonra açıklama olmazsa kalıcı olur.
Bişey demedim burayı kotulemedim zaten sakin öyle algilanmasinAbi zaten buranın modları yeter hepsi bizim sevdiğimiz dostlarımız kardeşlerimiz en azından muhattabın olacak
Olmaz sen bizi beğenmiyormusun 😀😀Bişey demedim burayı kotulemedim zaten sakin öyle algilanmasin
Bişey demedim burayı kotulemedim zaten sakin öyle algilanmasin
sevirem sizi 😂Olmaz sen bizi beğenmiyormusun 😀😀
Yok paşam bişey yapacak olsam yine burda Size yaparimOlmaz sen bizi beğenmiyormusun 😀😀
Seviyorum Seni abiYok paşam bişey yapacak olsam yine burda Size yaparim
kardeşim siz bu ürünü dağları delmek için mi kullandınız 😅Tamam sayin modum tsk ederim
tnkk sendemi geldin hoş geldinkardeşim siz bu ürünü dağları delmek için mi kullandınız 😅
Kardeşim hoşgeldinkardeşim siz bu ürünü dağları delmek için mi kullandınız 😅
Demistim sana reis adamın niyeti belliydi@Karashan denen asagilik banlandimi acaba 3 gundur yazmiyo dolandirdi beni srfsiz
abi baksana ben ne zaman gelmişim bu siteye 😅Kardeşim hoşgeldin
Hahahah sen bayağa eskiymişsin ama tarih kötü şeyler hatırlatıyor insanaabi baksana ben ne zaman gelmişim bu siteye 😅