qnurcan ile ip çakışmalrın mevcut katılmamak elbetteki senin düşüncen ama seni biliyoruz. Ait olduğun yerde bol şanslarKesinlikle katılmıyorum 2 kişi de emek verdi buraya ama karşılığını alamadılar GERÇEĞİ çarpıtmayın lütfen gerekirse beni de banlayın karar sizin saygı duyarım ama gerçek her zaman bilinmeli
Müdürüm ağır olmadı mı sonucta biz üyelerin sorunlarını çözmeye dayali fikirler le olmalıyızqnurcan ile ip çakışmalrın mevcut katılmamak elbetteki senin düşüncen ama seni biliyoruz. Ait olduğun yerde bol şanslar
modlar kafasına göre girip cıkıyor bizde takılmasak kimse kalmayacak bir düzen yok forumdaBu forumdan artik bisey olmaz bombos bir sokak gibi oldu suanki durum bu
Sen once carptigin paralari ver bakin modlar bu afam dolandiruciiben talibim beni bilen biliyor![]()
Bu adam dolandirici kanitlar 2 diger formu caroti sira burdakiler uyanik olun kanitlarinm
Ewet seni bilen biliyor dolandirici sahtekar asako etkinlik odulu buma atti buda hic etti yazismalr varrben talibim beni bilen biliyor![]()
Ewet seni bilen biliyor tam O..C sin sahtekar bakin modlar ven ispatlafim boyle adamlari barindirmayin banlayin kalici olarak birdaha acamasinben talibim beni bilen biliyor![]()
Kim kafasına göre girip çıkıyor bak sen gittikçe haddini zorluyonmodlar kafasına göre girip cıkıyor bizde takılmasak kimse kalmayacak bir düzen yok forumda
Konuşmalarına dikkat et kardessssssEwet seni bilen biliyor tam O..C sin sahtekar bakin modlar ven ispatlafim boyle adamlari barindirmayin banlayin kalici olarak birdaha acamasin
Ben sermette sonra girmiyorum adam tam sahtekar çıktı milletin 13 TL bile atmamisForumda etkinlikler rollingler düşmüş durumda son yaşanan 2 mod arkadaşın yalan olan paraları yada öyle yayılan olayla ilgili detaylı açıklama yapılmadı yada ben kaçırdım olaydan sonra çoğ6 üye aktifliği kesti burayla işleri kalmadı açıkçası büyüyerek devam ediyoruz yazmışsınıx ama rollingler etkinlikler dip seviyede yöneticiler tarafından da gelmiyo sponsorlardan tabiei caizse bok gibi para kazanıyosunuz burda 50-100 bişeyler etkinlik yapıp dağıtmıyosunuz mod alsan ne olucak ki forumda hıgh düşmüş durumda