DUYURU KuponBaz Moderatör alımları...

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
@1985turbo bak benim ağzımı bozdurma seni öyle bi sikerim ki senin dünya alem beleşci olduğunu bilir @Hmdbjk izninle bun suna küfür edicem beni banla direk senin @1985turbo gelmişini geçmişini senide sikerim sülalenide sikerim amına kodumun boş beleşcisi şimdi siktir git çıktığın yere

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
adminler su serefsiz turboyu banlayın ayrıca benide banlayın bu nedir lan boş beleşci kişi gelmiş neyin kafasını yaşıyor senin yedi sülaleni sikeri lan orospu çocuğu @1985turbo @KuponBaz @Hmdbjk

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
senin ölünü sikerim @1985turbo dirinide sikerim boş beleşinide sikerim orospu çocuğu seni

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
su pezevenk turboyu banlamazsınız sizide sikeyim admin @KuponBaz

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
adam beni dinden imandan cıkarttı amk beleşcisi her forumda böyle yapıyor pezevenk yeter amk bıktırdı beni benide banlasınlar umrumda değil ama bu turboyu banlayacaklar
kardeşim kim haklı kim haksız bilemem ama benimlede ugrasan oldu bende küfür ettim ama sadece forum kötüleniyor burada benim hiç bir çıkarım yok sadece burada takılıyorum ne kadarda cins kişiler olsada

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
kardeşim kim haklı kim haksız bilemem ama benimlede ugrasan oldu bende küfür ettim ama sadece forum kötüleniyor burada benim hiç bir çıkarım yok sadece burada takılıyorum ne kadarda cins kişiler olsada
sana lafım yok kardeşim forumu tekrar hareketlendirmek istiyorlarsa bu şekilde olanları banlamaları gerek adam direk küfür etmiş ya şimdi ben ettim ya ben suclu olurum keyfini kaçırmıyım dostum senin iyi günler

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
@KuponBaz beni banla dostum ayrıca benimle beraber su boş beleşci her forumda salca olan amına kodumun veledi turboyuda banla

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
sana lafım yok kardeşim forumu tekrar hareketlendirmek istiyorlarsa bu şekilde olanları banlamaları gerek adam direk küfür etmiş ya şimdi ben ettim ya ben suclu olurum keyfini kaçırmıyım dostum senin iyi günler
yanlış anladın benlik durum yok buranın admini @KuponBaz i tanıyorum o yüzden gelen giden ona yanlış yaparsa kimse eklemek yiyemez burada modlarda iş yok kardeşim boş beleş konuşarak işler yürümez burada

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
yanlış anladın benlik durum yok buranın admini @KuponBaz i tanıyorum o yüzden gelen giden ona yanlış yaparsa kimse eklemek yiyemez burada modlarda iş yok kardeşim boş beleş konuşarak işler yürümez burada
haklısın kardeşim

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@metin6300 diyer foruma giremıyorum ben sen erişim saglayabiliyor musun

metin6300

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
modda iş yok modun işi gucu bana satasmak ben seni diyer yerden tanıyorum zararını görmedim fiyzo05 ben en eskilerden
senmiydin o eyvallah kardeşim kimseye zararım dokunmadı nacizane o kadar dağıtımları yaptım ettim 400-500 tl herkes güvenip gönderdi kimsenin hakkı kalmadı bi 30 tl şu turbo serefsizine 10 tl etkinlikten cıktı fakat papara incelemede benim suan giremediğimden gönderim yapamadım 10 tl için adam küfür etmiş neyse kardeşim benim güzel düşüncelerin için tesekkürler bu arada

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
senmiydin o eyvallah kardeşim kimseye zararım dokunmadı nacizane o kadar dağıtımları yaptım ettim 400-500 tl herkes güvenip gönderdi kimsenin hakkı kalmadı bi 30 tl şu turbo serefsizine 10 tl etkinlikten cıktı fakat papara incelemede benim suan giremediğimden gönderim yapamadım 10 tl için adam küfür etmiş neyse kardeşim benim güzel düşüncelerin için tesekkürler bu arada
ben seni biliyorum kafana takma kardeşim

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
ben diğer forumda kendimi banlattım kardeşim girmiyorum artık forumlara ama bildiğim kadarı ile en son forum yavaştı
erişim yok bir kaçgündür sen takıl burada aktif olursam birlikte takılırız boş ver küfür etme