ETKİNLİK ⭐⭐KuponBaz ÜYELERİNE ÇEKİLİŞ - BÜYÜK ÖDÜL İPHONE 11⭐⭐

• Konbuyu başlatan Görevi alındı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hemsir44

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ben rahatım 30. Olacağım için 🤣

Görevi alındı

Guest
Evet arkadaşlar bir etkinliğin daha sonuna geldik. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yedek talihli niye diye soracak olursanız Eğer kazananlardan birisi bilgi atmazsa ulaşamazsak yedek talihliye devrecektir. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Bir sonraki bomba etkinliğimizi daha çok beğeneceğinizden eminim. Kazanamayanlar kendilerini üzmesinler, çok daha güzel etkinlikler olacak rahat olun :)

Kazananlara özelden mesaj atıyorum birkaç bilgi isteyeceğim. 48 saat içinde cevap vermenizi rica ediyorum. Aksi takdirde ödül yedek talihliye devredecektir.
1573405415560.png

CEG

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye

adoman78

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Kazananlara Tebrikler . Güzel Ödüllerdi

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

Mgngrn

◄◄◄Üstçavuş►►►
Onaylı Üye
Aman beee yine mi hayal yine mi suuu

Halo5

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Evet arkadaşlar bir etkinliğin daha sonuna geldik. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yedek talihli niye diye soracak olursanız Eğer kazananlardan birisi bilgi atmazsa ulaşamazsak yedek talihliye devrecektir. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Bir sonraki bomba etkinliğimizi daha çok beğeneceğinizden eminim. Kazanamayanlar kendilerini üzmesinler, çok daha güzel etkinlikler olacak rahat olun :)

Kazananlara özelden mesaj atıyorum birkaç bilgi isteyeceğim. 48 saat içinde cevap vermenizi rica ediyorum. Aksi takdirde ödül yedek talihliye devredecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 3192
harika be oleyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...