herkeze tesekurler.kazanan arkadaslara tebrikler kimler cikti acaba
Ben şimdi p20 mi kazandım ??😲Evet arkadaşlar bir etkinliğin daha sonuna geldik. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yedek talihli niye diye soracak olursanız Eğer kazananlardan birisi bilgi atmazsa ulaşamazsak yedek talihliye devrecektir. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Bir sonraki bomba etkinliğimizi daha çok beğeneceğinizden eminim. Kazanamayanlar kendilerini üzmesinler, çok daha güzel etkinlikler olacak rahat olun
Kazananlara özelden mesaj atıyorum birkaç bilgi isteyeceğim. 48 saat içinde cevap vermenizi rica ediyorum. Aksi takdirde ödül yedek talihliye devredecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 3192
Yarın akşam 20:00 a kadar gelmesen alamıyordun ödülüBen şimdi p20 mi kazandım ??😲![]()
Biz çoktan ümidi kestik kardeşim
😕 😕Biz çoktan ümidi kestik kardeşim
Özelden bilgileri attım admin süpersiniz süperrr. Şu ödül elime geçsin söz veriyorum diğer forumlardaki arkadaşlarımıda getiririmYarın akşam 20:00 a kadar gelmesen alamıyordun ödülü![]()
At at bekliyorumÖzelden bilgileri attım admin süpersiniz süperrr. Şu ödül elime geçsin söz veriyorum diğer forumlardaki arkadaşlarımıda getiririm![]()
Yanındayız admin yeni etkinlikleri dört gözle bekliyoruzAt at bekliyorumSıkıntı yok siz bizim yanımızda olun yeter
![]()
Bu hafta içinde bir bomba etkinlik daha gelicekYanındayız admin yeni etkinlikleri dört gözle bekliyoruz
Her zaman yanındayız adminAt at bekliyorumSıkıntı yok siz bizim yanımızda olun yeter
![]()
Bekliyoruz ama bu sefer yedekte olmayayım olurmu @SaNCaK başkanımBu hafta içinde bir bomba etkinlik daha gelicekHerşey çok daha güzel olacak inşallah
![]()
Gelsin gelsin ama en fazla 5 gün falan olsun etkinlik baslangiciyla sonuBu hafta içinde bir bomba etkinlik daha gelicekHerşey çok daha güzel olacak inşallah
![]()
Valla şans işi o yapıcak birşey yok. Ama bu sefer çekilişli bir etkinlik olmayacakBekliyoruz ama bu sefer yedekte olmayayım olurmu @SaNCaK başkanım
Hmmmm🤔🤔🤔🤔Valla şans işi o yapıcak birşey yok. Ama bu sefer çekilişli bir etkinlik olmayacak![]()
MeraklandımValla şans işi o yapıcak birşey yok. Ama bu sefer çekilişli bir etkinlik olmayacak![]()
Bu hafta içi dedi birsey kalmadı en fazla 4 gün bekleyecez dimi @SaNCaK başkanımMeraklandım![]()