Diyelim ki 2.ödül çıktı naparsınaz kaldı umarım cıkar bışeyler
Diyelim ki 2.ödül çıktı naparsınaz kaldı umarım cıkar bışeyler
Çünkü ilk ödül bana cıkacakDiyelim ki 2.ödül çıktı naparsın
Bana 1 telefon çıksın yeter hangisi olduğu önemli değil ihtiyaç var telefonaDiyelim ki 2.ödül çıktı naparsın
Hakkında hayırlısı olsun bakalımBana 1 telefon çıksın yeter hangisi olduğu önemli değil ihtiyaç var telefona
İnşallahHakkında hayırlısı olsun bakalım
Selam,büyük ödülü alanları gördük,o yüzden birşey bekleme.Telefon ödülü hariç ödül kazananlar alıp kaçmak yok Burda etkinlik yapalım katılanlar
Yine aynısı olacak çünkü.Selam,büyük ödülü alanları gördük,o yüzden birşey bekleme.
Bak o konuda haklısın kazanan alıp kaçtı benim yine ümidim var neydi sloganımız kendinizi evinizde hissedeceksinizSelam,büyük ödülü alanları gördük,o yüzden birşey bekleme.
Benden yana sıkıntı olmayacak hemen etkinlik beraber kazanacaz inşYine aynısı olacak çünkü.
40-50 ne ki,şurada 3-4 kişiyi mutlu etsen o bile yeterdi.Bak o konuda haklısın kazanan alıp kaçtı benim yine ümidim var neydi sloganımız kendinizi evinizde hissedeceksiniz
Aynen öyle kardeş40-50 ne ki,şurada 3-4 kişiyi mutlu etsen o bile yeterdi.
Şans yok bizde,benim dün yazdigim gerçek olacak.Benden yana sıkıntı olmayacak hemen etkinlik beraber kazanacaz inş
O yönden sıkıntı yapma cıkmazsa da yapacak bişey yok @SaNCaK ayar verecek multilereŞans yok bizde,benim dün yazdigim gerçek olacak.
Bak kardeşime bir iki tane böyle kardeşim olsun sırtımız yere gelmezBenim sözüm sözdür para ödülü kazanırsam canlıya atacam katlayıp etkinlik yapacam
5 Ekim de katıldım tesadüfü olarak buldum bu forumu daha önce bulmadığım için üzüldüm güzel ortamı var insanları iyi yönetici @SaNCaK iyi güzel insanlar keşke daha önce katılabilseydim diyorumBak kardeşime bir iki tane böyle kardeşim olsun sırtımız yere gelmez
Buradaki samimiyeti başka forumda bulamzsın5 Ekim de katıldım tesadüfü olarak buldum bu forumu daha önce bulmadığım için üzüldüm güzel ortamı var insanları iyi yönetici @SaNCaK iyi güzel insanlar keşke daha önce katılabilseydim diyorum
Aynen öyleBuradaki samimiyeti başka forumda bulamzsın