Daha kendini tanıman için uzun bir ömür var önündeonce ben kendımı tanısam sonra tanışırız ben bıle kendımı tanımıyorum valla
Daha kendini tanıman için uzun bir ömür var önündeonce ben kendımı tanısam sonra tanışırız ben bıle kendımı tanımıyorum valla
Bende maaşı alayım bir ortak kupon yapalım belki şansızlığımızı kırarızsadce iddaa bıraz ka-famı dagııtıyor o kadar
Kazanırsan daha da heyecanlı olurHayatımda heyecan gram yok bende o yüzden iddaa oynuyorum oynuyup maç takip etmek gibi heyecanlısı yok
Yok frenlemeyi yaparız okadar irademiz var sonuçtayapalım kardeşim ama maaşı alınca yatırmak hıç ıstemıyorum cunku bırkeereyatırnca sonuna kadar gıdıyoruz sonra para yok
Dimi dimiinş bı paramız olsunda kupon yapması kolay
fazla bilgim yok admin bilir 🙂@kumarbaz başkanım nolacak bu çekiliş işi herkes Perşembe 20 yi bekliyor
Hadi başkanım sen bilmiyecen de ben mi bilecem 😀😀fazla bilgim yok admin bilir 🙂
@terry50 o benim göz koymak yok lütfeniphone sana şimdididen soyluyorum kımseye cıkma sakın bak benı bekle ve 1 inci sırada terry yazsıın soylımde sana
P20 de iyidirbak senı unuttum şaka bıryana tlfda cıksında hangısı olursa olsun oda ıyı
Yok olmaz herhalde telefon gelsin sen yapacağını bilirsinbende gecende tlf parasını alabılmıyız dedım bışey demdıler olmazmı