terry50
Guest
şaka maka ikimizide bışey cıkmassaa bak gor o zamn
Değişiriz o zaman olur biter kankduşunsene ıphone bana p20 sana cıkmış![]()
@kumarbaz ne demişti hatırlacıkısnda duşunuruz şimdilik cıkması onemlı zor bu gıdışle artık baksana kaç kişi olduk dahada var
Aynen öylebılıyorum kaç kişi olurdasn ol cıkarsa cıkar1000 kişide olsan gene cıkar demıştı ınş bakalım
İnş cıkmaz 😂😂😂Ah ah nolurrr bana çıksın nolurrr!!!
Büyük ödül yalan oldu korkarım yeni katılan bir üyeye çıkacak alacak büyük ödülü bir daha foruma uğramayacakBu ne lan 1800 cevrimici
insallahhh sana cikarzaten tlf alcaktık para yok buda usutune geldı super olur cıksın bırıde ıphone veya p20 ridvan duydunmu![]()
Çok güzel etkinlik güzel ödüller daha ne olsun⭐⭐⭐⭐ETKİNLİKLERİMİZE TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ BÜYÜK ÖDÜL İPHONE 11⭐⭐⭐⭐⭐KURALLAR⭐
Ekli dosyayı görüntüle 3093
⭐MERHABA ARKADAŞLAR ETKİNLİKLERİMİZ TAM GAZ DEVAM EDİYOR. BU KONUYU BEĞENİP MESAJ ATAN HERKESE ÇEKİLİŞE KATILMA HAKKI VERİYORUZ. ⭐
⭐⭐ÇEKİLİŞ 10 Kasım AKŞAM 20:00 DA YAPILACAKTIR.⭐⭐
- Aynı ip adresi üzerinden açılan üyelikler kabul edilmeyecektir.
Etkinliğe katılan herkese bol şanslar. Bize destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Forumumuz ilerledikçe emin olun sizlere daha fazla destek olacağız, daha fazla etkinlik yapacağız.
Multi diye birşey kalmayacak rahat olun. En ufak bir ip çakışmasında katılım kabul edilmeyecektir.cok fazla.multimhesabi acilmiş
INSALLAH cikar bende koyu koyu baya koyu FENERBAHÇELİYİM buarada fenerbahceyi en cok sevene çıksın amin boyle olursa çünkü kesin ben kazanirim 😂😂👊👊😎İnş cıkmaz 😂😂😂