Instagramda reklami vardi gördüm kayit oldum ve KATILDIMMesela sen nasıl buldun bu forumu
Instagramda reklami vardi gördüm kayit oldum ve KATILDIMMesela sen nasıl buldun bu forumu
Kızma bişey demedim 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 3166
😎👊 bak burdan buldum
Yok be ne kızıcam gfddfdf 😋Kızma bişey demedim 😂😂
İp değiştirmeye çalışsanda aldığın yeni ip adresi eski ip adresiyle bağlantılı oluyor. Zincir gibi düşün. Hadi ip adresini bir şekilde hallettin diyelim. Onun dışındada tespit etme yöntemlerimiz var. Dediğim gibi böyle şeylere fazla takılmayın rahat olunIyide ayni ip üzerinden açılan hesapları ban yapacaklar fakat farkli iplerden hesap acilamaz mı ki onu anlamadim istesem 10 ayri ip den kendime hesap açarım bu yuzden nasil anlayacaklar acaba fake hesapları bi aydınlatsalar bizi çok iyi olucak hakkımıza girmesinler !!
Müthiş hareketeyw admin bu forumda hep beraber olalim hep beraber kazanalim
cok.guzel olurMulti diye birşey kalmayacak rahat olun. En ufak bir ip çakışmasında katılım kabul edilmeyecektir.
Yaa bak şimdi rahatladım eyw admin😘İp değiştirmeye çalışsanda aldığın yeni ip adresi eski ip adresiyle bağlantılı oluyor. Zincir gibi düşün. Hadi ip adresini bir şekilde hallettin diyelim. Onun dışındada tespit etme yöntemlerimiz var. Dediğim gibi böyle şeylere fazla takılmayın rahat olun![]()
Kimdeki umuttan istiyosun ??Sizdeki umuttan bende istiyorum 😁
Zamirleri bilmiyosun heralde kardeşimKimdeki umuttan istiyosun ??
Zamirleri bilmiyosun heralde kardeşim
Bende bastırayım bari@terry50 etkinlik için bastır çok az kaldı hadi