@fiorino21 adaletsizlik yapmaz ben güveniyorum sizde güveninMüdür yapsaydı katilirdim sen 1k değil 11k da kazansan cekiliste bizi cikarmazsin
Müdür yapıyor zaten 1 kasa limon dağıtımMüdür yapsaydı katilirdim sen 1k değil 11k da kazansan cekiliste bizi cikarmazsin
Sen favorisin abi😃😃Müdür yapsaydı katilirdim sen 1k değil 11k da kazansan cekiliste bizi cikarmazsin
yargi varsa bende varim bol sans 😁Herkes konuşur KuponBaz yapar durmak yok etkinliğe devam. Kasa 151 hedef 1k kazanç olması durumunda tabiki siz değerli üyelere dağıtım... Ve sahne @despara34 ün
Hosgeldin abiyargi varsa bende varim bol sans 😁
Niye sen adelet bakanlığı müsteşarımısın @Boss94 ne diyor buyargi varsa bende varim bol sans 😁
Siz onu benim kadar tanıyamazsınız o varya o 🤣🤣🤣@fiorino21 adaletsizlik yapmaz ben güveniyorum sizde güvenin
ben john wick im abi continental buyuklerinin sectigi yuce yargıç 😎Niye sen adelet bakanlığı müsteşarımısın @Boss94 ne diyor bu
Müdür yapıyorsa bizede 1 kasa düşer yoksa sana kaldıysak salatalık 🤣🤣🤣Müdür yapıyor zaten 1 kasa limon dağıtım
Bana gelmedilerSiz onu benim kadar tanıyamazsınız o varya o 🤣🤣🤣
Turşusunu seversinMüdür yapıyorsa bizede 1 kasa düşer yoksa sana kaldıysak salatalık 🤣🤣🤣
Abi kesin john wick izledi o 🤣🤣🤣Niye sen adelet bakanlığı müsteşarımısın @Boss94 ne diyor bu
vay buragim saol sende hosgeldijHosgeldin abi
Eyw abim biz buralardayız ama zaten😃vay buragim saol sende hosgeldij