aleykümselam eyvallah reis sana daSelamunaleyküm cümleten hayırlı geceler.![]()
aleykümselam eyvallah reis sana daSelamunaleyküm cümleten hayırlı geceler.![]()
olsun gelir şimdiÇektik ama gelmedi geç geliyormuş
sagolasın başkanaleykümselam eyvallah reis sana da
Olmadı ki çekilişçekiliş kaçıncı sayfada bi bakayım kimler kazanmış![]()
Malesef bugun ters koseçekiliş kaçıncı sayfada bi bakayım kimler kazanmış![]()
hımm ben yanlış anlamışım geçmiş olsun kusura bakmayın avelligim üstümdeOlmadı ki çekiliş
Aleyküm selam Hoş GeldinSelamunaleyküm cümleten hayırlı geceler.![]()
Artik betyap çekilişi son umudumuz ilk 3 de çıkarsam dağıtırım herkese herkes mutlu olur öyle telafi ederiz dualar bana gelsin 😂 😂 😂@despara34 imam ossurursa cemaat sicarmis abi 😀
Senin roll de basarili olmadiysa forumdaslarin hali harap 😀
Artik betyap çekilişi son umudumuz ilk 3 de çıkarsam dağıtırım herkese herkes mutlu olur öyle telafi ederiz dualar bana gelsin 😂 😂 😂
Çekiliş yarın olur mu acaba bizim de umudumuz o müdürümArtik betyap çekilişi son umudumuz ilk 3 de çıkarsam dağıtırım herkese herkes mutlu olur öyle telafi ederiz dualar bana gelsin 😂 😂 😂
çekiliş yarın arkadaşlar video yayını izlerken çayınızı demleyin çekirdek alın bana bol bol dua edin bana çıksın 😂 😂 😂 😂Çekiliş yarın olur mu acaba bizim de umudumuz o müdürüm
Nerden izleyecez yayını ☺ kaç biletin var müdürümçekiliş yarın arkadaşlar video yayını izlerken çayınızı demleyin çekirdek alın bana bol bol dua edin bana çıksın 😂 😂 😂 😂
9 tane ama 7 tanesi hayatımın önemli yerlerinden bana şans getiren numaralar 2 tanesi oğullarım yaşi meselaNerden izleyecez yayını ☺ kaç biletin var müdürüm
9 tane ama 7 tanesi hayatımın önemli yerlerinden bana şans getiren numaralar 2 tanesi oğullarım yaşi mesela
Inşallah biseyler çıkar uğurlu sayilarindan☺ bende 16 tane hepsi rasgele seçildi bari 100 200 bisey çıksa raziyim 1500 ciksa ne güzel olur9 tane ama 7 tanesi hayatımın önemli yerlerinden bana şans getiren numaralar 2 tanesi oğullarım yaşi mesela
Bence çıkar merak etme 35 numara içinde cikacaktirInşallah biseyler çıkar uğurlu sayilarindan☺ bende 16 tane hepsi rasgele seçildi bari 100 200 bisey çıksa raziyim 1500 ciksa ne güzel olur