O abime 1000 lira verme son 20 lira kalsın verAlt oynamayı bende severim
Otur olacakları seyret
O abime 1000 lira verme son 20 lira kalsın verAlt oynamayı bende severim
O derece diyorsun yaniO abime 1000 lira verme son 20 lira kalsın ver
Otur olacakları seyret
Ben alt oynamayi biliyorumda noluyor bu seferde alt dedigim macda 5 gol cikiyor bro tamamiyla sans anladim artik altta pismanlikYazık olmuş aslında alt oynamayı bilmek lazım
Harbiden o derece bazen bana geliyorlar onada gidiyorlar ona geldiklerinde iyi geliyorlarO derece diyorsun yani
Her maça oynamıycan bremın bugün mesela almanya 3.lig de Viktoria köln maçına alt oynamayan bıraksın iddiayı bence yada tunus 2.ligde es djerba maçıBen alt oynamayi biliyorumda noluyor bu seferde alt dedigim macda 5 gol cikiyor bro tamamiyla sans anladim artik altta pismanlik
Sürekli gelip gidiyorlar yaniHarbiden o derece bazen bana geliyorlar onada gidiyorlar ona geldiklerinde iyi geliyorlar
Aga bazen oyle durumlar oluyor ki cbada mesela oldu 1.70 oran bastim adamlar 26-11 yeniyor 4 dakika da mac 26-29 oldu simdi ne demeli sike yokmu var mesela bir macdada 19.5 alt aldim son iki dk dep 10 sayi biranda 2 fakikada seri 11 atti ev bir tane atmadi boyle maclari gordumu hemen kacicanHer maça oynamıycan bremın bugün mesela almanya 3.lig de Viktoria köln maçına alt oynamayan bıraksın iddiayı bence yada tunus 2.ligde es djerba maçı
Ohoo sen benin son kuponu gorseydin kafayı yerdinAga bazen oyle durumlar oluyor ki cbada mesela oldu 1.70 oran bastim adamlar 26-11 yeniyor 4 dakika da mac 26-29 oldu simdi ne demeli sike yokmu var mesela bir macdada 19.5 alt aldim son iki dk dep 10 sayi biranda 2 fakikada seri 11 atti ev bir tane atmadi boyle maclari gordumu hemen kacican
EvetSürekli gelip gidiyorlar yani
1k da olunmuyo muGold üye oldum ona göre
Ben baskete bulaşmam bulaşırsam da süpriz yaparım usta para futbolda alt kuponlarındaAga bazen oyle durumlar oluyor ki cbada mesela oldu 1.70 oran bastim adamlar 26-11 yeniyor 4 dakika da mac 26-29 oldu simdi ne demeli sike yokmu var mesela bir macdada 19.5 alt aldim son iki dk dep 10 sayi biranda 2 fakikada seri 11 atti ev bir tane atmadi boyle maclari gordumu hemen kacican
Geç boşalma olabilirmi
Bide futbolun altini denicem bakalimBen baskete bulaşmam bulaşırsam da süpriz yaparım usta para futbolda alt kuponlarında
Şikenin dibi basketbolda biraz degil baya abartiyorlar tek cift sikesi bile yapmaya basladilaf8 - 2 basket maçım vardı
12 - 36 bitti ne anlatıyorsunuz 🤣🤣🤣
Dümende şimdi müsait değildirHaydar dümen hocaya soralım
@YumiYum77